Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz -Mosquito- #58109 üzenetére

    Ahol én voltam vezetéstechnikán ott 50-ről vészfékeztünk. Semmi extra, én óra szerint 55-el is megcsináltam, semmi gond nem volt vele. Az életben is többször kellett 50-60-as tempóról vészfékezzek és nem volt vele gond. Olyan is volt, hogy túlfékeztem az elsőt vagy a hátsót, és akkor sem végeztem az oldalamon. Egyébként nem is ez a lényeg. De ha már leírjuk, hogy van hátránya is, nem csak előnye az nekem már oké a lelki békémhez, nem vágyok Mr. ABS lenni. :D

    (#58112) Feree13: Ne csináljunk bohócot egymásból. Volt lehetőségem megtapasztalni az ABS-ek előnyeit és hátrányait is, de nem fogom újra leírni, akit érdekel megtalálja úgyis a topikban.
    Én magamnak inkább maradok ABS nélkül és gyúrok a jobb vezetéstechnikára, fékekre, gumikra, futóműre. Ugyanakkor mivel életek múlhatnak az ABS meglétén vagy hiányán én nem veszem a bátorságot másoknak bármit is ajánlani a témában. Ezért is húz fel, ha valahol csak az előnyök vannak emlegetve. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie és utána magának vállalnia a felelősséget a döntése következményeiért.

    Béke! :R

Új hozzászólás Aktív témák