Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz canniball #39813 üzenetére

    Amilyen idő van talán jobban is jár.

    El lett halasztva mert amik szóba jöhetnének azok mind legalább másfélszer annyiba kerülnek mint a ZL400 és most nem tudok ennyit már kiokoskodni, pláne így a 2. gyerek érkezése előtt. Ha meg lenne 1-2 olyan ajánlat amik jók lennének azok hamar elkelnek, max pár nap.

    Egyébként amióta kitisztult és megjártam különösebb gond nélkül körbe a Balatont utassal, azóta le is nyugodott a váltási kedvem kicsit. Motorikusan elégedett vagyok már vele, szépen fel lehet pörgetni 160-170-ig ami nekem bőven sok is.

    Az átvizsgálásban benne van a fékolaj csere, az olajcsere, a kardán olaj cseréje, olajszűrő csere. Ezen felül végül náluk vettem külsőre ugyanolyan indexeket mint a gyári, kuplung bovden csere is volt és a hátsó fék pedált is rendbe szedték. Ja meg a múltkor elhagytam a kipufogó tartó csavart és amit a helyére tettem azt cserélték egy normálisra. Hazafelé olyan szépen, egyenletesen ment végig mintha új motort kaptam volna. Még esztétikai dolgok vannak amiket meg kellene csináltatnom.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák