Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    Robogós topikban már feltettem a kérdést, de hátha itt is tudtok jó ötletet. Aki meg ott már olvasta, attól elnézést!

    Srácok, most már komolyodik a helyzet, egyre valószínűbb, hogy júniustól Dunakesziről kell bejárnom a BAH csomóponthoz.
    Ami lehet: B125-tel vezethető masina max 300k-ból, ha az átírás is belefér ebbe, az fasza, ha nem, akkor majd meglátjuk, mi lesz a valós keret, de ennyit szánok rá +/- 50k. Tudom, kell plusz keret javításokra, vegyük úgy, hogy az megvan a keret felett.

    Ami tetszene: továbbra is tetszik a Suzuki TUX, de lehet hosszútávon hülyét kapnék tőle, a Gulliver sokkal simábban működik, mondjuk a tapasztalatom a tanulómotorra korlátozódik, aminek az órájában 39k km van. Mondjuk azt nem mondták, hogy hányadik óra. Más váltós?
    pl. TUX

    Robogóból ami tetszik, az a Scarabeo, főleg dobozokkal (gondolom megpakolva lomha, mint az állat), de formára bejön, meg van belőle sok.
    pl. Scarabeo
    Majesty már csak a topikkötődés miatt is szóba jöhet :DDD , főleg, ha esetleg közeli helyre tud velem jönni tapasztalt márkatárs. :U
    pl. Majesty
    Más robogó? A Gullivernél jó lenne, ha nem lenne kisebb a csomagtartója, bár abba sem fér bele pont a nyitható bukóm, a kabátom meg pláne nem.

    Ja, és bírja az ingázást naponta. Kirándulgatni biztosan elmennék néha, de azt hiszem, tudnám bogyó hozzáállását követni ilyenkor, ha nem így lenne, nem a 125ösök között keresgetnék.

    Kösz

Új hozzászólás Aktív témák