Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexar007

    veterán

    Itt mindenki vezetestechnika ugynok? ;]
    Ezt mar atragtuk,tavaly is leirtam mar a velemenyem.Attol,hogy megtanulod 30-cal kikerulgetni a bolyakat,es egy ivben megfordulni,esetleg nyolcasokat rajzolni,attol meg barmira nem mesz semmire.Rendben,elmondjak mit hogyan kell,a hibaidat is eszreveszik,aztan amikor vege van a tanfolyasnak akkor ugyanugy magadra leszel utalva mint eddig.
    Azt meg hogy youtube-rol meg konyvekbol nem lehet megtanulni motorozni...Amikor elmesz egy ilyen kepzesre a kepzevezeto a kisujjabol szopja ki az okossagokat? Amikor megmutatja a feladatot te mit csinalsz? Utanzod. Most,hogy eloben latod,vagy videon az teljesen mindegy, az elv ugyanaz.
    Egyebkent tukorsima aszfalton biztos jo moka egy ivben,labtartoig dontve megfordulni,aztan amikor az uton kell alkalmazni,es veletlen ott lesz egy csatornafedel/olajfolt/sar/level,akkor is jo moka lesz elesni 10-zel.
    Ezert mondom: NEM eletszeru egyik ilyen kepzes sem.Megprobaljak megtanitani tudatosan kezelni a motort,de hogy mi fog tortenni akkor ha 120-szal kanyar kozepen kiugrik eled valaki vagy valami az senkit sem erdekel.

    szerk.: Mindezek ellenere el fogok menni valamelyik kepzesre kivancsisagbol.Csak meg nem jottem ra,hogy mi kerul egy jogsi araba egy 2-3 napos kepzesen.Vagy kaviart zabalunk szunetekkor?

    [ Szerkesztve ]

    Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák