Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Shadowbull #145895 üzenetére

    Az én két gyerekem 23 ill. 22 évesek. Megkérdezem őket mit szeretnének, akkor a válasz "mindenünk megvan". Aztán persze mindig sikerül egy egy újabb ruha, cipő, stb darabot beszerezniük, amit kifizettetnek, de már novemberben hordják :).

    Tavaly Prágában voltunk, mármint ez volt a közös ajándék magunknak, 3 nap fél misi mindennel. Na jó, ebben már volt egy kis külön zsebpénz a kölköknek (úgy hogy mindent én fizettem). Idén karácsony előtt nem sikerült elutazni, majd talán tavasszal bepótoljuk.

    Ennek ellenére sok apróság van, tavaly nejem minden rokonnak vett "valamilyen" parfümöt, rossmann, dm -ből, én meg kiakadtam, mert már nincs 5e ft alatt parfüm, meg ezek teljesen viszonzatlanok voltak pl a nejem testvére felől. És még oda is kell utazni, amit mindig megkapok a nejemtől, hogy "régen" hogy szerettem. Régen. De elmúlt, most már ezt is csak nyűgnek érzem. :(

    Csak tudnám, hogy ha mindenki ilyen lightosan vásárol, akkor ki az aki ott tülekszik a mm-ban az air fryer-ért, meg az okostelefonokért, meg tabletért, a tv-k évek óta sláger...
    Azt sem igazán értem, hogy ezek miért ajándékok, miért karácsonykor, bár nejem szerint is velem van a baj, mert én akkor veszek ilyet, mikor szükségem van rá, ha az május, akkor nem várok egy percet sem, nem hogy karácsonyig... Nem is nagyon kapok semmi értelmeset, mert azt mondják, már megvetted magadnak.., ami igaz is. A ruha neműnek meg nem igen örülök, mert az nálam nem számít ajándéknak, amit úgyis meg kell vegyek.

    Csongi: nem hangzik túl jól :(

    Kolondrum: az értelmes dolgokat már megvettem vagy gyárilag tudja (pl akku töltés), a marhaságokért egy fillért nem adnék (színre fújt hasidom.. lol)

    Vihartigris: nem szerettem a pálinkát sosem, persze volt amit ittam helyette, de pár éve cukros vagyok, kerülöm az alkoholt.

    Pttypang: hajrá, szemüveg nélkül mindenképpen kényelmesebb

    Csendőrünk: na ez eddig a legtetszetősebb megoldás :D

    Rottenbull: mindegy mikor kezded, de akkor azért sok felesleges dolgot sikerül összevásárolni, van rá majd 3 hónapod :)

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák