Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    Szeretnék valami átmeneti kesztyűt venni, ami jobb egy kicsit hidegebb időre is, illetve egy kisebb eső esetén se ázik be rögtön. Ami fontos kritérium, hogy ne egy nagy ormótlan téli kesztyű legyen, nyáron is inkább a cross kesztyűket szeretem, nem szeretem ha agyon van párnázva meg nehéz benne mozgatni az ujjaim (pl a sportkesztyűket sem szeretem).
    Ezeket néztem ki, van valakinek bármelyikkel tapasztalata (van mindből férfi kiadás is), vagy melyiket vennétek?
    Ilyen kesztyűim vannak jelenleg:
    Icon Athem 2 Stealth - nyárra
    KTM RACETECH WP GLOVES - télre, de zavart hogy nincs protektor, illetve kicsit nagy is rám, az idők során meg elvesztette a vízhatlanságát.
    Macna Chill RTX - Ez hasonlít leginkább egy cross kesztyűre, de nincs a bütyköknél protektor, ez nagyon nem tetszik, meg nem tűnik valami vastagnak.
    Furygan Jet All Season D3O - Hasonló a mostani kesztyűm is kinézetre, tetszik a lyukacsos kialakítás felül és talán ez levegőzik a legjobban is. Ezzel az a bajom, hogy nem ismerem a márkát, illetve hogy nagyon sok a párnázott rész az alján, félek hogy fogni nem lesz jó vele.
    MACNA TERRA RTX - Ez jónak tűnik, de hosszított kesztyűm se volt még, nem minden kabátba tudom belegyűrködni, illetve a tenyér részen a megerősítésnél az a gumis rész kérdéses, egy sima nyári kesztyűt már próbáltam tőlük, és ott zavart a gumis rész, elég merev.
    REV´IT Crater 2 WSP - Ez tűnik a legjobbnak, gore-tex meg minden, itt csak egy a bajom, hogy ez is kicsit olyan ormótlan, vastag (téli) kesztyűnek tűnik így képek-videók alapján. Minden esetre ez tűnik a legjobb döntésnek.

Új hozzászólás Aktív témák