Új hozzászólás Aktív témák

  • d@vee

    őstag

    Még az előző hónapban rendelt XLmoto-s cuccaimat mostanra sikerült mindet letesztelni. Kis vélemény ha más is szeretne vásárolni.

    Pulcsi: Zippzáros, aramid belsős kb. teljesen. Könyök-váll-hát van hely protektornak, Sas-tec sc1/kb2-esem van, az gond nélkül belement. Kényelmes, még így ősszel is elég meleg volt eddig pólóval, bár estére már fáztam benne. Aláöltőzővel kora este is rendben van. Anyagminőség frankó, jól néz ki.

    Farmer: Fontosabb részeknél aramid betétes, hátsó, comb külső rész és térd körül. A méret pontosan az amit leírtak, jó sok méretezés van hossz és szélesség szerint. Slimfit, de rugalmas kellően, combban szorítanak a slimfit farmerek leülésnél, ez nem.
    Gyári protektor valami olcsó habszivacs, az kuka azonnal. Kinézetre is jó, vastagság télen már kevés lehet, de cserébe nem főttem bele még most sem.

    Térdprotektor: Két helyen csuklik, különböző méretüek vannak, jól illeszkedik. Előzőt még sokszor leszállás-felszállás előt és után is igazgatnom kellett, az valami gyorsan vett olcsóbb cucc volt, csak vizsga miatt vettem anno, de megmarad valahogy.
    3 tépőzár, nagyon hosszú rugalmas pánt, teltebb embereknek viszont már nem lesz az igazi. Vádli részen pont jó, mocit még nem karcolta össze. Nagyon masszív darab, nadrág alá esélytelen felvenni.

    Hátizsák: Hát ez elég ratyi. Az anyaga vékony, könnyű, merevsége is silány. Nagynak nagy, váltócipő, literes víz, papírok, teló, váltópóló elfér benne.

    [ Szerkesztve ]

    Ja

Új hozzászólás Aktív témák