Új hozzászólás Aktív témák

  • norbert1998

    veterán

    Tegnap végre volt időm felavatni a terepgumikat!

    Topiccsendőr, ez még mindig nem számít terepmotorozásnak? :P

    Azért nem mondom, voltak necces helyzetek, kemény pillanatok!
    Pár nappal ezelőtt még tartott itt is a folyamatos esőzések sora. Viszont ugye itt már egyszer megszívtam az utcai gumikkal, szárazságban szinte. Most jóval nagyobb sár volt, de ezek a gumik gyakorlatilag olyanná tették az egészet, mintha másik motorra ültem volna. Ahol az előzővel totál biztos, hogy még tolva a motort és egyesben magát hajtva SEM jutott volna át, simán átment úgy, hogy még a lábtartóról se kellett levennem a lábamat.

    Ettől függetlenül azért dőltem fel párszor, de hát a saját tapasztalatlanságom miatt, nem másért. A 11,4 km-es szakasz 65 perc volt. Ezzel a motorral röhögve meglett volna egy profinak 40 alatt is simán szerintem, vagy még gyorsabban, egy krosszmotorról nem is beszélve.

    A szakasz felé az aszfalton még találkoztam egy krosszmotorossal, de lefordult, még mielőtt megkérdezhettem volna, csatlakozna-e. Az erdőben találkoztam egy hatalmas lovagló csoporttal, szerencsére visszatartott annyira egy nagy sártenger, hogy mire tényleg utolértem volna őket, addigra elértek egy olyan pontra, ahol ők jobbra, én balra mentem. Majd az utolsó 4 km-en egy quad-os apuka és a két kisgyereke ért utol, velük is váltottam pár szót :D Azért a quadnak még az a sár se kottyant meg, amiben eldőltem. A motor megúszta a dagonyát sérülés nélkül, hiszen el van látva védelemmel pont emiatt.
    Majd amikor jött az, hogy száraz az út, kicsit nem figyeltem, és ott dőltem el. Szintén saját hiba, de ezúttal nem hozzáértés hiánya, hanem hülyeség, a figyelem hiánya.
    Elfáradtam, izomlázam lett. De ezek a gumik akkor is nagyon jók :D

Új hozzászólás Aktív témák