Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Hyder11 #141805 üzenetére

    20w 50 nel csak rosszabb tud lenni, a lamellaid kozul megkevesbe tud kifolyni, es jobban osszeragasztja a kuplungot oldott allapotban is. Emiatt hangos az 1 be rakas.

    Jaso ma olajat kellett volna kiprobalni, de ha csak melegen van a jelenseg, akkor nem olajproblema, mivel melegen annyira higfolyos, hogy csokkennie kellene a jelensegnek.

    A kerdes az, hogy te nem vagy eleg hatarozott a valtokarral, vagy ez valoban egy kezdeti hiba, rosszul kihezagolt valto, vagy elgorbult valtovilla.

    En innen a tavolbol azt mondanam, hogy nem vagy eleg kemeny a motorral, es az is lehet, hogy semmilyen hiba nincs. De ezt ne vedd semmilyen tanacsnak.

    Nezd. 96-os motor. Ha nincs az a keves figyelem raforditva amit ilyen motorra kellene, az ilyen. Termeszetesen egy uj motorhoz kepest az is tobb, mintha siman uzemeltetned, vilagos, de 27 eves jarmu. Lassan oldtimer, ki tudja milyen eloelettel. Ez nem lesz jobb. Ha te magad nem tudod megcsinalni, es nincs egy normalis szakembered erre, ezek a legnagyobb penztemetok. (Meg szakemberrel is)

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák