Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz tboy93 #127394 üzenetére

    Pf, ez mocskos szerencsétlen eset akkor.
    Mindenesetre fene tudja, én azon az állásponton vagyok, h ennyit egy motornak ki kellene bírnia. Néhány másodpercnyi részleges kenés.. azért az olaj nem tűnhet el teljes egészében ennyi idő alatt a blokk kényes "levegőbe kerülő" részeiről a fektetés miatt. Nem egy motoros keni 1 keréken km-eken át, nagy fordulaton, azok a blokkok sem térdelnek le rögtön. Nyilván jobban kopnak, de nem állnak be azonnal.

    mod. Vagy amit Micsurin is ír, 1-1 elcsúszásnál is simán fel tud pörögni csúszás közben a motor. Ott sem lesz kuka a blokk ha nem szakad ki az oldala és folyik el minden olaj, miközben még jár...

    Sajnálom tényleg. A blokkcserén kívül sajnos nekem sincs racionálisabb ötletem. Az a baj, h így blokkhibásan kb. nincs piaci értéke. Még mindig jobb szerezni bele egy blokkot és átpapírozni, mint így eladni. A megcsináltatás viszont ennél felejtős, azt mindenképpen hanyagold. Nem éri meg.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák