Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Xero #124432 üzenetére

    Persze, de nem is 1 hetes túrára vittek, főleg, hogy nem is ismertek :) Meg aki ennyire lassú az nagyon nem jó csapathoz csapódott..

    De sok sok 1 napos gurulás volt, hol ezzel a 3 emberrel, hol másik kettővel, és volt pár ember akivel különösen sokat mentem együtt és rengeteget tanultam tőlük. (napi 5-600km feletti túrák)

    Én mindig is tudtam lassan menni :) , akkor átállok és azt élvezem, hogy messze nem kell úgy koncentrálni, lehet nézelődni, beszélgetni. Persze rengetegen vannak akik sokkal gyorsabbak tudnak lenni nálam (meg mindenkinél), de nem zavar ez sem, ha gyorsabb, hát gyorsabb.

    Tavaly onroad mini, Zalaegerszegtől visszafele Balaton irányába jó kis szerpentin 76-os út. Én voltam hátul az 5. záró ember, de egyszer csak a felragasztott itinerem huss elszállt, visszavettem és rendeztem a soraim, na akkor érjem utol a többieket, akik persze nem lassítottak. Beértem a 4. embert, de helyenként már komforton kívüli tempó jelentős sebesség túllépéssel. Nézem, hol van a 3. ember (1250 GSel), nem hagytam el, csak előttünk lehet. Beérünk Nagykapornakra, hát ott kávézik az út mellett :D Aki gyorsabb, az gyorsabb, ennyi.

    gergobaby: azért lakott területen kívül a 100-110 utazó az kényelmes alap. Átlagra nézve ez olyan 65-75 közötti átlagot jelent, attól függően mennyi a lakott terület közte.
    70 km-en 10 perc az jelentős különbség, ott már több mint 10 km/h -val lassabb

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák