Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz z123456789 #116685 üzenetére

    Illetve azért ha van infóm bizonyos fajok mozgási szokásairól amit zavarhatok, akkor próbálom hanyagolni a területüket.

    Guruló tankos nyugger banyák a 13. kerületben a lehel piac környékén, akik a halál arcába kacagva rohannak át a 2x3 sávon mint a párthai könnyű lovasság. Na akkor őket tessen kerülni. :DDD :DDD
    Jó azért én is parasztnak éreztem magam tegnap, Tokodnál 60-as tábla "zajvédelem" hülyegyerek mód meg visszaengedem és várom a két bazi nagy durrt. :D Mondjuk mióta bent a stage1 DYNO azóta nem igazán akar durrogni motorféken, gáz elvételre szól párat és annyi volt köszönte. Nem is bánom ha tehetném ezt is megszüntetném.

    runner 125 Hmm passz akkor. Csak haverom DRZ-jét hallom néha aki két utcával hárommal lakik feljebb de nem sokkal durvább mint a CB síp nélkül. Amíg nem üvegelve megy nem tartom durvának, szólok neki cserélje le a dobot a végén még azt hiszik valami kisjány ül a motoron. ;] :D Danmoto dob van neki fent ha jól rémlik. Ilyen kicsit ovális kicsit trapéz/háromszög szerű cucc.

    geresics, A Zéé köszi ezt megnéztem, a feketéből a Tourból rendeltem egyet hátha bejön ha nem akkor sem nagy bukó. Remélem azért a saját vasam hangját nem fogja elnyomni, :D :)

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák