Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz julius75 #105841 üzenetére

    Nem fogom. Nem ismernek. Mindig, mindent véghez vittem, elértem amit akartam. Itt sem lesz másképp.

    Egyéb iránt számomra az egészben az a legmegdöbbentőbb, h egy "cégnek" 51.000ft-ot miért ér meg az, h egy ilyen miatt kockáztatják, h bemocskolódjon a nevük, elbukjanak egy halom vevőt és ezzel forgalmat, margint?
    Mennyire kell ostoba proli véglénynek lenni ahhoz, h ezt ne fogják fel?
    Nem áll távol tőlem ez a szféra. Pontosan ezért megdöbbentő számomra, h ilyen tróger tetű gondolkodással egyáltalán valaki ebben a világban próbál érvényesülni.. Pfejj!

    zgospel

    Jahm, amúgy hozzá is akartam fűzni, h bocs a sok hosszú storyzgatásért.. Megfordult a fejemben, h a végén azt gondoljátok már (pláne a csendes olvasók) a jó néhány ilyen postom után, h mentális, pszichés zavarral átitatott, feltűnési viszketegségben szenvedek, elvárom h foglalkozzanak velem, reagáljanak a postjaiimra.., és azért írok ilyen velős történeteket. :D
    De 'sajnos' nem. Ez van, zajlik az élet körülöttem, én meg szeretek kommunikálni, írni. S, persze ezzel segíteni is. Őszintén.

    vendingo

    Hujjuj, most lesz izgalmas majd az Edigi üzletpolitikája, ugyanis kollaborálnak az Emag-gal.
    Akik köztudottan egy problémás, román cég..

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák