Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Bogyó bá' #105239 üzenetére

    Nem a témára válaszolok, csak pár hónapja írtam, h tömítőpasztával orvosoltam a benzinszűrő szakadását, h ne szívjon be koszt a tankból a szakadt részen, írtad, h cseréljem, hát, igazad lett! :D Ok, az ember mindig tanul.., pedig aztán ez is benzinállónak van titulálva.
    Hétvégén elmentem egy körre terepen, majd hazafelé úgy fél távon befulladt a motor olyan 70 körül. Elkezdtem visszapakolgatni, egészen 1-esig. Konkrétan az alapjárati fúvókán kapott csak naftát, ahogy gázt adtam, fulladt... Úgyhogy 1-esbe, nagyjából 10-15-tel hazajöttem földúton. Egy piros traktoros furcsán nézett amikor félreálltam előle. :D

    A lényeg, h ennyi idő alatt feloldotta a tömítőpasztát a tankban lévő benzin, az egész full takonyszerű masszává alakult át, amiből egy kis db leszakadt, majd elzárta a karbi főfúvókájában az üzemanyag útját.
    Pont azt szoptam be, ami ellen tenni akartam. :)

    Jah és igen, a másik szívás, h külön a két kis szűrőbetét külön nem cserélhető. Sem az oem-parts, sem a realmotor nem tud.. csak egybe kompletten 28k.
    Úgyhogy marad az, h veszek ali-ról egy komplett utángyártott csapot 3-4k-ért, vagy vadászok Simsom, MZ vagy Babetta szűrőt és reménykedek h jó lesz rá.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák