- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-rac
senior tag
Szemből nézve a bal oldala van levéve,mert a jobb oldala zárt,ez van az alaplap mögött,és ha leveszem a ház jobboldalát,akkor semmi értelme sincs,mert csak pár centi rés van rajt.
''ami fent,hátulvan az kifelé fújjon ami elől ,oldalt van az meg befelé fújjon.''
Az oldalán és az elején nincs venti. -
Mr.Skyline
senior tag
báttyám szerzett 220V-os vetit!
a munkahelyén a Roulette asztaloknak a hűtésére használják!
azt mondta szívós darab, fémházas, amerikai gyártmány, majd ha hazahoztam nyomok fel róla képet.
a leendő számítógép asztalomba lesz beépítve, na majd meglátjátok... komoly lesz."Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
Hidi^
aktív tag
Bővebben: link ha szenvecc ide jerr LCD ügyben
''a Windows nem akar felemelkedni.MIERT?''
-
zottty
aktív tag
Hello! én már 1000 éve gondolkodom moddingon de őszintén szólva a gépem nem túl jó hozzá..most viszont szerezni tudok egy jobb gépet (ugy adta a sors) ezért el is kezdek moddolni..egy egeret már megcsináltam de van még pár trükköm;-) Szóval ugye először a hzat akarom beszerezni...meg is van a kiszemelt példány:
(használt): 83cm magas,guruló(van rajta fék),szerver gépház,5nagy hely,4kishely,2floppy kimenet,ATX, anno ez voilt a legjobb.
Szerintetek jó lesz ezt moddolni??vannak ötleteim de szerintem minél nagyobb annál jobb (hely meg minden) 2 tápot bele lehet tenni.Az élet kegyetlen és igazságtalan de ugy látszik velem tényleg csúnyán kibaszott
-
zottty
aktív tag
Ja elfelejtettem hozzátenni hogy ebben fénykorába 2 PC is efért 1más melett
Az élet kegyetlen és igazságtalan de ugy látszik velem tényleg csúnyán kibaszott
-
perempe
addikt
Van egy Igloo 4360-as hűtőm, amin a venti 2500rpm sebességgel pörög. Az alaplap le tudja szabályozni 1700rpm-re, amit még mindig szeretnék csendesíteni.
Kérdés: körülbelül milyen fordulatszám lehet a minimuma a ventinek? Milyen feszültségérték tartozhat hozzá? (Avagy hány volttól kezd el forogni, és milyen fordulatszámmal?)* Brahms: 4. szimfónia *
-
perempe
addikt
* Brahms: 4. szimfónia *
-
zottty
aktív tag
hát szerintem nagyon minimumra is meg tudod csinálni..potival asszem..br nem vagyok biztos..
Az élet kegyetlen és igazságtalan de ugy látszik velem tényleg csúnyán kibaszott
-
ModderGuy
csendes tag
Hi all !! Tud nekem valaki mondani ,valami jó Táp ,vagy Winyó moddolást ??
-
lol
senior tag
válasz Hunterevil #920 üzenetére
a vinyó fedőlemez cseréje > ha utána nem akarod használni a winycsit akkor hajrá
-
ModderGuy
csendes tag
válasz Hunterevil #920 üzenetére
A WinyóraPlexi ???????? Ki találta ezt ki ??
-
ModderGuy
csendes tag
Akkor átfogalmazva a kérdésemet :
Szerintetek jó ötlet ,hogy a Táp oldalát kivágom és plexizem ,a tápventit pedig felszerelem ledekkel ,vagy kicserélem neonosra (tudom hogy egyszerűbb venni egy Chieftec-et ,vagy egy Zalmant ,de én így szeretném...)
Mi a vélemény ? -
Hunterevil
tag
nemtom ki találta ki de a Casegod Mos-osko megcsinálték jól néz ki de még ők sem mertekegy normális vinyót megpróbálni ugyhogy mradt egyx 4GB -s WD
ha jol emléxem de ha valkinek van ismeröse az intelnél vagy a Maxtornál akkor megoldható a laborban gond nélkülthe fun is in knowing...
-
Hunterevil
tag
válasz ModderGuy #923 üzenetére
sztem jó ötlet a ventit én is cserélni akarom de arra figyelni kell hogy mennyi volt a légszállítás sztem mer eléghet az egész (kapható kész táp oladllemez kivágva UV reaktív plexivel átlag tápra passzol -->az aerocool csinálja ha minden igaz és lehet venni a coolcomp.hu-n is lásd : Bővebben: link )
[Szerkesztve]the fun is in knowing...
-
ModderGuy
csendes tag
válasz Hunterevil #925 üzenetére
Tökre jó a Lap !
-
DanyyX
csendes tag
Hi
Lenne egy olyan kérdésem, hogyha több invertert kötök egy táp ugyanazon ágára (+12V) akkor az okozhat-e valamilyen problémát?
Ugyanis az inverter papirján az van, hogy ne kössek többet egy ágra.
Ha ez tényleg igy van, van-e valami megoldás, hogy megoldható legyen (szűrökondi, vagy valami)?
Plz Help.és semmi többet nem tudok elmondani... Kérem kapcsolja ki
-
zottty
aktív tag
Nem igazán értem a kérdésedet..
Modderguy: te kicsit félreértelmezted a modding szót. az szépítés a plexi meg ilyenek. de ha már gravírozol bele vagy akármi na az már kicsit modding. Te amugy hány éves vagy?szerintem először olvass (www.radikalmod.hu és ezt a fórumot) utána majd kérdezz!Nem jó elcseszni a gépedet..
Plexizni én is fogok winyót..egyébként nem 4GB-s WD-t áldoztak fel hanem 6.4GB-s WD-tén egy 200MB körülivel fogok próbálkozni..nem lehet olyan nehéz..leszedem a tetejét rögtön beleteszem egy zacskóba..Az élet kegyetlen és igazságtalan de ugy látszik velem tényleg csúnyán kibaszott
-
zottty
aktív tag
Elfelejtettem hozzátenni: én nem csak a tetejét akarom leplexizni..nagyon überállat lesz..
-
DanyyX
csendes tag
Egy neoncső szetthez inverter kell, ami elöállítja a hidegkatódos neoncső működéséhez szükséges feszültséget. Ez az inverter a +12V -ot alakítja át olyan 800V körüli feszültségre.
Az lenne a kérdés, ha egyszerre több invertert akarok használni egy gépben (2-nél több neoncsövet szeretnék) azt hogyan tudom megoldani?
Ugyanis az inverterre rá van irva, hogy nem szabad többet kötni egyszerre, mert akkor zavarhatják egymást.és semmi többet nem tudok elmondani... Kérem kapcsolja ki
-
Batman2
őstag
Szevasz
Előfordulhat tényleg, hogy olyan ezkozök egy ágon, melyek külömböző impulzusokat hoznap létre, vagy szaggatják kül. módon a tápfeszültséget egymást is zavarják, mivel sajátos zavarjeleket okoznak a tápellátásban. Esetleg egy ferrites fazékmag és a tápfeszültség mindkét agának ezen átvezetése tekercs formájában, tehát egy zavarszűrő létrehozása segíthet a dolgon, de ilyen leírásokat lehet is lelni az interneten, vagy venni készen boltban.A zavarszűrők utána pufferkondenzátor sem lehet még rossz megoldás.
Üdv.:Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979
-
Đ@vi$
csendes tag
Üdv a népnek !
Próbált már valaki csinálni egy ''jó'' egérmoddolást ? ( pl:A Radikalmodon láthatót )
Heh ...nekem tökre jó lett ! És még egész szépen is néz ki ...És a legfontosabb ,hogy MŰKÖDIK is !! Igaz a venti egy kicsit ferén lett beleszerkesztve ,de azért büszke vagyok rá ... végülis a magam moddolása ... Az alkotásomhoz egy A4 Tech egeret áldoztam fel és némi kábelt ,meg egy 30x30 as piros ledekkel összeeszkábált ventit ja és az egész kütyü le lett fújva feketére és még egy görbített rács (házi) is van a ventillátoron.
Csinált már valaki ilyesmit ??Lassan ,de biztosan !!
-
zottty
aktív tag
Az jó lehet képek nincsenek/radiukalmodon nincsen fent?
Én egy régi egeret (ami infrán csatlakozoik a géphez de görgős ezer éves..) áldoztam fel. Mivel 2db elem működteti így nem volt nehéz dolgom..szereztem egy olyan LED-et ami a régi gépbe a powert/HDD-t jelzi egy olyat beletettem fúrtam 2 lyukat és most világít..majd később tesdzek bele még egy led-et és rajzolok neki mosolytAz élet kegyetlen és igazságtalan de ugy látszik velem tényleg csúnyán kibaszott
-
DanyyX
csendes tag
Enberek, tegnap vettem Aerocool ACRYCLEAR II+ házat.
Sztem nagyon komoly, igy hogy össze van rakva, benne van az UV meg egyebek....
Mistralban nem volt drága, ha vki akar egy jó plexi házat, akkor csak ajánlani tudom.és semmi többet nem tudok elmondani... Kérem kapcsolja ki
-
törölt tag
Sziasztok!
Fekete Stacker házat szeretnék, de sehol nem kapni... A kérdésem az lenne, hogy mennyiből áll egy ezüst szinűt feketére fújni. (ház + plexis oldallap) Igényes munkára gondoltam, olyanra, hogy még közelről se tűnjön fel, hogy ez nem gyári.
Az megoldható, hogy tükörfényes fekete legyen? Belenézek és meg lehet benn fésülködni...
Ha igen, hogyan lehet mindezt kivitelezni? -
LukE
veterán
válasz #72042496 #936 üzenetére
computermode.hu esetleg?
Stacker oldala alu, szoval csiszolo papirral szepen leszeded az oxid reteget, majd polirozas Bővebben: link
egyebkent hol elektronikai kerdes ez?''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
1S
csendes tag
Helló Srácok!
A PC házban a ventillátorok fodrulatszámszabályzását miért mindenki potival csinálja? (Még a gyártók is ehhez árulnak cuccokat) Egy egyszerű hőfokszabályzós kapcsolással nem volna egyszerübb?--{''Mi vagyunk a Borg. Az ellenállás hasztalan.''}--
-
LukE
veterán
1 alkatresznel neheze egyszerubb dolgot kitalalni
egyebkent igaz, ha sok ventit akarsz szabalyozni, vagy homerseklet fuggo szabalyzast akarsz csinalni...
[Szerkesztve]''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Batman2
őstag
Szevasz
Azt nem tudom, miket lehet kapni, nem is érdekel nagyon, de ha a potméteres dolog nem tetszik, mondjuk tényleg vannak hátrányai, nagy darab kell és melegedhet. De van egy kis PWM kapcsolásom 555-ös időzítő ICvel, egy 12Vos autós ventillátort kötöttem rá, eszik 400mA-t, de még csak nem is langyos a tranzisztor, tökéletes! (És egyszerű.)
Üdv.:
[Szerkesztve]Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979
-
harry
veterán
Hello, kéne egy kis segítség - a képen egy fénycsőinverter elégett (és mellette az ép) alkatrésze látható: Bővebben: link. Mi ennek a neve?
Remélem csak ez a problémája, ha igen veszek egyet és megcsinálom, csak nem tudom mi az.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
And
veterán
A jelzése alapján valszeg. kondenzátor, valamilyen nagyobb tűrési feszültséggel. Ha az ép példányon levő feliratot meg tudod nézni, az nagy segítség lehet. (Hogy ment tönkre? Csak úgy átütött, és kész? Ja, én azért megnézném mellette azt a kis trafót + a félvezetőket, nem lett-e véletlenül zárlatos valamelyik.)
-
harry
veterán
A másik darabra ez van írva: 25 (és alatta - ) 3KV
Nem tudom hogy ment tönkre, égett műanyagszagot éreztem, benéztem gépbe, és láttam, h az egyik cső nem világít. Szétszedtem az invertert, és láttam, h ez elégett. Hátul a NYÁK alja kicsit barna, de a többi alkatrész talán működik. Ezt mivel deríthetném ki?Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
vamzi
senior tag
Hali.Valaki nem tudna nekem valami moddingal foglalkozó honlapot ajánlani ahol képek is vannak?
-
harry
veterán
itt nézz körül:
Bővebben: link
[Szerkesztve]Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Blade2
aktív tag
A vízhűtés topic-ban lenne egy elektronikai kérdésem! Vmi átnézhetne egy pill-re!
Penge!™
-
vamzi
senior tag
Nem tudja valaki hol lehet olyan spray-t venni amivel ha lefujom az alaplapot akkor úvé fény alatt világít?Kb mennyi pénzbe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.