Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz kíváncsi #101 üzenetére
nem kell berakni!
felesleges!
haver radeon 8500le jéről simán leszedtük...
a nyákhoz valami kemény cuccot rakj a kemény cumó és a borda közé egy lapos csavarhúzó mint Esmein is monta és minden oldalról óvatosan feszegesd... ha minden oldalt legalább egyszer meglazítottál akkor már kicsit erősebben s mehet és le fog jönni
[Szerk:] igaz mi a gpu ról szettük le a bordát de a ram rögzítése sem lehet erősebb
[Szerkesztve] -
kíváncsi
senior tag
Köszi Ghost már majdnem ratam be a fagyiba de mondodm előtte még felnézek prohardverre van-e valamilyen fejlemény
na nekiállok.
Különben nekem múltkor a borda a gpuról simán lejött remélem a eamhűtő bordákat is könnyű lesz leszedni.
Majd írok hogy sikerült e
Ha nem akkor viszlát fórumtársak és levetem magam a panelünk 10. emeletéről''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
aton-hawk
tag
Üdv..
Szeretnék egy 12V-os ventillátort elég lassú fordulatszámra venni( kb. 1 fordulat/másodperc). Ha én ezt ellenállással érem el, akkor nem fog az ellenállás elfüstölni? Tehát pl. trimmel potival szeretném vezérelni a fordulatszámát, de ilyen nagy ellenállásnál nem fog behalni?
Thx''A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyõzni.'' William Gibbs McAdoo
-
mityku
aktív tag
Hali!!
Szerintetek honnan lehetne szerezni számítógépház aljára valami normális talpat??
Láttam egyszer egy fényképen egy olyat, hogy 4-5 cm átmérőjű átlátszó gumitalp volt. Ilyet lehet külön is venni vagy csak gyárilag volt fent a házon?Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
aton-hawk
tag
válasz zsolt501 #106 üzenetére
Üdv..
Az igazság az, hogy nekem ennél a ventillátornál nem a hűtés része lenne fontos, hanem az a hatás, ahogy nagy lapátok forognak lassan, és mögüle pedig fény szűrődik ki. Terveztem, hogy a venti lapátjait meghosszabbítom kicsit, csak nemtudom, hogy mennyire fogja elvinni a venti.''A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyõzni.'' William Gibbs McAdoo
-
zsolt501
nagyúr
válasz aton-hawk #109 üzenetére
Egy bizonyos szintig le lehet csökkenteni a fordulat számot a 12-es ventinél de az általad írt szintig semmi képp leál.
De azt tudom hogy elektronikai boltban kapható ilyen lassú motor.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
.::cHeKkk::.
tag
Valaki + tudná mondani hogy müxik a potméter?
A teve egy olyan ló amit a Microsoft tervezett.
-
elbandy
csendes tag
Hali!
Azt szeretném megtudni,hogy ha sorosan szeretnék összekötni 5-6 db ledet akkor is kell közbeiktatni ellenállást vagy nem ha 12V-ra akarom kötni? Ledekkel szeretném megvilágítani a házamat.Tel.: +36209713519
-
kíváncsi
senior tag
háj ól még nem jött le de már majdnem még egy kérdésem lenne :
adtak a vga hűtőhöz ilyen kis fekete matricákat azzal mit csináljak mert gondolom paszta nem elég ramhűtő alá kell még valami nem ?
[Szerkesztve]''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
kíváncsi
senior tag
Adapter-Kabel zum Anschluss des Lüfters an 4-Pin-Molex-Stecker
ne ilyen kis matricákat adtak hozzá gondolom ez nem a ramhűtőknek kell
akkor simán paszta alá és annyi?''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
kíváncsi
senior tag
na heeelp
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
mityku
aktív tag
Hy!!
A kerekes-gurulós megoldást kapásból elvetem, mert az asztal tetején nem igazán lenne nyerő ha megindúlna hírtelen a gép lefelé!!
Azért elkezdek nézelődni, hátha találok valami normális talpat.
cssá!Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
Flashy
veterán
válasz .::cHeKkk::. #111 üzenetére
nagyon egyszerűen változtatható ellenállásértékű ellenállás. ahogy tekergeted, rövidebb vagy hosszabb nagy ellenállású vezetőn folyik keresztül az áram.
-
gro0ms
aktív tag
Létezik 15mm-es fúrófej??? Mert ha igen, akkor hol lehet beszerezni, illetve hol lehet beszerezni? Csak mert jól jönne 1 db (plexit nyomatni!!!)
ghost, nézz e-mailt!!!!
[Szerkesztve]iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
gro0ms
aktív tag
tápba menne, összkaristolt (matthatású) plexi 140x75x3 mm, onnan jönnek ki a madzagok (piros, fekete, fekete, sárga x 2 + alaplapi szarok... ) van valami pentiumizéba is, de azt majd perforálom. sokhelyen.... na és ahool kijön a plexiből ez a dolog, aoda kell egy lik. bizony... ééééés 15mmre terveztem ( és nem akarom újrarajzolni az egész nagy tááápot )
iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
gro0ms
aktív tag
Nna télleg, erre adjon valaki egy nagy-nagy tippet. A táp belsejéből szeretnék kiszedni annyi áramot, hogy jó legyen 3x4sor LEDhez (ami sztem elég sok...) van valakinek leírása abból, hogy milyen kábelben, mekkora áramerősség/feszültség van? Vagy ha a 12cms táphűtőre kötöm, akkor jó lesz? pls HELP. - ehhez nekem nincs agyam. én csak rajzolni tudok de azt jól...
iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
T_bee
aktív tag
a molex csati 12V részére ráteszed a ledeket, párhuzamba kötöd, és teszel minden egyes led elé előtételkót. a boltban meg így kéred: ''Kérnék szépen 12 db [x] színű ledet, meg 12 db előteétellenállást 12 Vhotz''
x = egyéni ízlés szerint választva''Az erőszak a gyengék végső menedéke'' /Isaac Asimov : Alapítvány/
-
-
gro0ms
aktív tag
Aham. Mostmár levágtam... Akkor majd küldök képet, mert le fogom fényképezni, azzal, amivel ezt is: Bővebben: link... pontosabban Őt, mivel bár állat, a családban személyként tiszteljük és gyurmázzuk ( a kettő fontossági sorrendben nem mindig fix, mivel a macska is csak eszik és szarik meg alszik, ráadásul felváltva ) Kössz a leírást.
[Szerkesztve]iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
-
mspike
tag
Melik az az alkatrész amelyik csak bizonyos feszültség után ereszt át ? Zener ? Ötlet ? Tudom van ilyen a gagyi elem teszterek is ezzel mennek... Szóval ki ismeri ezt ?
-
.::cHeKkk::.
tag
Hol kapok (jó lenne online)
-Molex csatit
-Molex csatiba krimpet (anyát apát)
-ZsugorcsövetA teve egy olyan ló amit a Microsoft tervezett.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz .::cHeKkk::. #140 üzenetére
a male es a female molex között nem csak a benne lévő ''krimp'' a külömbség hanem a female nem a vegen lik van a mibe a male belemegy 2 male molexet próbálj meg összedugni!
-
aton-hawk
tag
Üdv..
Kérdésem lenne. A házam oldalába szeretnék tenni plexit, de nem is ez a lényeg. A plexire egy venti kerülne, ami szívja be a levegőt. Azon goldolkodtam, hogy a ventinek ugye kell a kábel, de akkor hogy szedem le az oldallapot? Hagyok rá a kábelre és akkor talán le tudom szedni?
Bocsi...ha nem teljesen ebbe a témába vág.''A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyõzni.'' William Gibbs McAdoo
-
Flashy
veterán
válasz aton-hawk #142 üzenetére
hát igazából erre magad is rájöhettél volna, IQ teszten még csak nem is beugró kérdés
vagy nagyonhosszu drot, vagy rovidebb drót és a közepére széthuzható csatlakozó, esetleg kivehető venti.
most mondhatnám hogy szerezz olyan cuccot ami a 12Voltot valami vezetéknélküli átvitellel adja, de ha mondom akkor elkezdesz kérdezősködni hogy mennyibe kerul es hol lehet kapni de fingom nincs hogy létezik-e egyáltalán közhasználatban -
veterán
Egy picit talán off, de...
Egy átlagos kristályhangszedős lemezjátszó kimeneti jelszintje ha jól emlékszem a pár mV-os tartományban van - ehhez kell mindenképpen előerősítő, és úgy kell a hangkártya vonalbemenetére kötni, vagy esetleg lehet valamit fusizni a mikrofonbemenettel?And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Bazsesz
őstag
Hali!
Egy kérdésem lenne. Hogy lehet a plexit hajlítani? 90 fokot kellene ívesre hajlítani, köbö CD-nagyságú ívre.
Minta megvan hozzá, csak valamivel rá kéne hajlítani.
Üdv: Balu''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
LukE
veterán
melegites es turelem sok-sok turelem.
esetleg ongyujto, de inkabb kicsi gazos forraszto paka megteszi. A vedo muanyag foliat hagyd rajta, ha ugyesen csinalod, utanna ugyan ugy le lehet huzni.
[Szerkesztve]''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
aton-hawk
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Nem teljesen ide tartozik, de azért van hozzá köze.
Szóval van egy T6963C kontrolleres lcd-m, ami a codixnak az oldalán van.
Na most én találtam egy bekötési rajzot a neten pont T6963C kontrolleres lcd-hez, de nem tudom, hogy erre a típusra is jó-e. Szóval szerintetek megcsinálhatom azt a bekötési rajzot?
Előre is köszönöm!''A tudatlant lehetetlen érvekkel meggyõzni.'' William Gibbs McAdoo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen