Új hozzászólás Aktív témák

  • CheGhost

    aktív tag

    válasz Dyingsoul #16183 üzenetére

    "Kétféle ajánlatot kérnék: egy pénztárcabarát és egy minőségi ajánlatot. Persze ajánlhattok akár többet is, de nem szeretnék 10-ért venni egy vacak ventit főleg emiatt, viszont nekem fontos az, hogy halk legyen."

    Mivel gondod van a táppal, ez garanciális ügy. Az hogy "hangos a táp", erre visszaveszik/cserélik, megmondom őszintén nem tudom. Egyébként nekem is volt már ilyen esetem, hogy pár hónapon belül jelentősen felhangosodott a táp ventilátorának hangja, akkor az eladó lebeszélt róla, hogy küldjük be szervízbe... De mai fejjel megpróbálnám... ez az én ügyem, nem javaslat.

    Szóval új tápra van szükséged. Arra pedig pont a javasolt topik használandó. Nem támadás, vagy ilyemi, csak ott szerintem könyebben megmondják, hogy melyik szempontjaidnak megfelelő táp. Esetleg még valami hibakereső/tanácsadó (1) (2) topikot is meg lehet látogatni, de szerintem egy hónapos tápnál ilyen esetben nem a modding az elsődleges útirány.
    Kivéve, ha pl harisnyázni akarod a kábeleket, vagy valami virágmintát kivágni a táp lemezéből, stb. :D

    *** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***

Új hozzászólás Aktív témák