Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz 4Grider #11907 üzenetére
Erről a témáról jut eszembe. A yettel szokott használni jelerősítőket, vagy csak van egy torony, azon pár antenna és azok ameddig jelet adnak, addig van jel a többi kieső, gyenge rész már nem érdekli őket?
Nekem az a furcsa a mi környékünkön és persze az ország minden olyan részén, ami nem nagyváros (ahol orrbaszájba fejlesztenek), amikor megjelent pl az OtthonNet, akkor itt ígérték, hogy teljes lefedettség... Aztán kb 2-3 hónap után az egész környéket lekorlátozták. Csak Basic Net-re lehet előfizetni, TV-re már nem. Ha hiba van arra hivatkoznak túlterhelt. (amúgy nem hiszem, mert akkor nem a jelszint romlana, hanem kb ugyanolyan jelszintekkel lassabb lenne a sebesség és éjjel hasítana, "hiszen állítólag rajtam kívül mindenki alszik". De tegyük fel túlterhelt, akkor miért nem képesek egy erősítőt feltenni, vagy bővíteni? Nem éri meg, hogy több előfizető legyen? Inkább korlátoznak, meg szó nélkül elküldenek, hogy ez ilyen, ha nem tetszik mondjuk le.Ezt nem szó szerint csak tőled kérdezem, de érdekelne a véleményed a tapasztalataid miatt. 🙃
2 napja fogtam a Routert és az oldalára fektettem. Lehetséges, hogy attól jobb lehet a jel? (A dobozt senki ne kérdezze , semmi mást nem fogad el, nem lehet sem magasabb, sem alacsonyabb, sem más anyagból valami esztétikusabb, nem fordíthatom, nem tehetem 1 cm-el sem arrébb, mert akkor még ennyi jel sincs. Szerintem ilyen senkinél sincs. 2 szintes házban mindenhol csak rosszabb.)
Közel 1 évig egy helyen stabil volt, de 3 hete, amikor írtam, hogy egyik napról a másikra teljesen leromlottak a jelszintek B1-re nem is kapcsolódik CA-ban, azóta sem lett jobb. :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest