Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz 4Grider #11907 üzenetére

Erről a témáról jut eszembe. A yettel szokott használni jelerősítőket, vagy csak van egy torony, azon pár antenna és azok ameddig jelet adnak, addig van jel a többi kieső, gyenge rész már nem érdekli őket?
    Nekem az a furcsa a mi környékünkön és persze az ország minden olyan részén, ami nem nagyváros (ahol orrbaszájba fejlesztenek), amikor megjelent pl az OtthonNet, akkor itt ígérték, hogy teljes lefedettség... Aztán kb 2-3 hónap után az egész környéket lekorlátozták. Csak Basic Net-re lehet előfizetni, TV-re már nem. Ha hiba van arra hivatkoznak túlterhelt. (amúgy nem hiszem, mert akkor nem a jelszint romlana, hanem kb ugyanolyan jelszintekkel lassabb lenne a sebesség és éjjel hasítana, "hiszen állítólag rajtam kívül mindenki alszik". De tegyük fel túlterhelt, akkor miért nem képesek egy erősítőt feltenni, vagy bővíteni? Nem éri meg, hogy több előfizető legyen? :F Inkább korlátoznak, meg szó nélkül elküldenek, hogy ez ilyen, ha nem tetszik mondjuk le.

Ezt nem szó szerint csak tőled kérdezem, de érdekelne a véleményed a tapasztalataid miatt. 🙃
    2 napja fogtam a Routert és az oldalára fektettem. Lehetséges, hogy attól jobb lehet a jel? (A dobozt senki ne kérdezze :)) , semmi mást nem fogad el, nem lehet sem magasabb, sem alacsonyabb, sem más anyagból valami esztétikusabb, nem fordíthatom, nem tehetem 1 cm-el sem arrébb, mert akkor még ennyi jel sincs. Szerintem ilyen senkinél sincs. 2 szintes házban mindenhol csak rosszabb.)

Közel 1 évig egy helyen stabil volt, de 3 hete, amikor írtam, hogy egyik napról a másikra teljesen leromlottak a jelszintek B1-re nem is kapcsolódik CA-ban, azóta sem lett jobb. :\

Új hozzászólás Aktív témák