- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
4Grider #11907 üzenetére
Erről a témáról jut eszembe. A yettel szokott használni jelerősítőket, vagy csak van egy torony, azon pár antenna és azok ameddig jelet adnak, addig van jel a többi kieső, gyenge rész már nem érdekli őket?
Nekem az a furcsa a mi környékünkön és persze az ország minden olyan részén, ami nem nagyváros (ahol orrbaszájba fejlesztenek), amikor megjelent pl az OtthonNet, akkor itt ígérték, hogy teljes lefedettség... Aztán kb 2-3 hónap után az egész környéket lekorlátozták. Csak Basic Net-re lehet előfizetni, TV-re már nem. Ha hiba van arra hivatkoznak túlterhelt. (amúgy nem hiszem, mert akkor nem a jelszint romlana, hanem kb ugyanolyan jelszintekkel lassabb lenne a sebesség és éjjel hasítana, "hiszen állítólag rajtam kívül mindenki alszik". De tegyük fel túlterhelt, akkor miért nem képesek egy erősítőt feltenni, vagy bővíteni? Nem éri meg, hogy több előfizető legyen?Inkább korlátoznak, meg szó nélkül elküldenek, hogy ez ilyen, ha nem tetszik mondjuk le.
Ezt nem szó szerint csak tőled kérdezem, de érdekelne a véleményed a tapasztalataid miatt. 🙃
2 napja fogtam a Routert és az oldalára fektettem. Lehetséges, hogy attól jobb lehet a jel? (A dobozt senki ne kérdezze, semmi mást nem fogad el, nem lehet sem magasabb, sem alacsonyabb, sem más anyagból valami esztétikusabb, nem fordíthatom, nem tehetem 1 cm-el sem arrébb, mert akkor még ennyi jel sincs. Szerintem ilyen senkinél sincs. 2 szintes házban mindenhol csak rosszabb.)
Közel 1 évig egy helyen stabil volt, de 3 hete, amikor írtam, hogy egyik napról a másikra teljesen leromlottak a jelszintek B1-re nem is kapcsolódik CA-ban, azóta sem lett jobb. :\
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest