- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diab_303
csendes tag
Probalt mar valaki Auchan flottaba cegkent belepni? Csinaltam egy (ceges) bizalomkartyat, viszont a flottaigazolason csak a sajat nevem van, nem tudom, hogy ezt el fogjak-e fogadni..
-
gabor9991
őstag
Én meg úgy szoktam kezdeni egy új szerződéskötéskor, hogy minden extra szolgáltatást kikapcsoltatok, ha kell mégis valami akkor azt majd én bekapcsolom.Így nincs piactér, nincs mobilvásárlás, emelt díjas hívás, roaming 1-es zónán kívül, mobilparkolás, semmi ilyesmi.Ha mégis kiszámláznának valamit akkor lehetne reklamálni hogy nem is volt ilyen aktív szolgáltatás, ha mégis volt akkor meg azt én nem kértem hanem kimondottan letiltattam.
Én így szoktam kivédeni a cseles ügyintézőket -
CP111
aktív tag
Látom nagyon pörög a Netpajzs téma, ezért én is hozzászólok.
Én tavaly novemberben mentem át az IT Service flottába. Engem nem is kérdeztek meg és nem is aktiválták a Netpajzsot.
Párom előfizuja 2 éves és azon sincs bekapcsolva. -
-
Klown
aktív tag
Sziasztok!
A Yettel oldaláról hová tűnt a Flotta Flexi bejelentkezés, ahová a flottakódot (AUC500) kellene írni? Megszűnt teljesen? Már nem lehet online rendelni, csak visszahívást kérni?
Üdv: Klown
-
martongunar
tag
válasz
SztiviVander #66140 üzenetére
Úgy van, csak pongyolán fogalmaztam, elnézést.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Megint én, most feleségemnek keresnék csomagot ha van megfelelő. Max 3500ft havonta, 5GB net minimum és legyen benne 3-4 óra beszélgetés. Legjobb lenne ONE szolgáltató de nem követelmény.
-
trec12
addikt
válasz
martongunar #66137 üzenetére
Szifonosok meg előszeretettel küldözgetnek olyat (néha nem is tudnak róla).
Ezt hogy érted? Imessage az megy aktív mms szolgáltatás nélkül is igaz csak két szifon között... -
martongunar
tag
válasz
trec12 #66133 üzenetére
"az mms küldést is kapcsold ki ha nincs rá szükséged mert pl. a keresztfiamnak sikerült jó párat ellőnie azt hitte viberezik....nem volt olcsó.
MMS is kilőve azóta..."
Azzal tudtommal a komplett MMS szolgáltatást letiltod, így fogadni sem fog tudni MMS-t. Szifonosok meg előszeretettel küldözgetnek olyat (néha nem is tudnak róla).
-
trec12
addikt
Új volt az előfizetés? Azt hiszem egy ideig ingyenes utána fizetős. Ami a trükk, hogy bekapcsolt az alapállapota. Én szépen kikapcsoltattam az ügyintézővel mikor a dolgozói flottás sim-eket kértem a családnak. Bizony be voltak kapcsolva. Az app-ban elvileg ki tudod kapcsolni.
Tipp: az mms küldést is kapcsold ki ha nincs rá szükséged mert pl. a keresztfiamnak sikerült jó párat ellőnie azt hitte viberezik....nem volt olcsó.MMS is kilőve azóta...
-
mzso
veterán
Helló!
Másnak is kiszámlázza a Yettel a "Yettel Netpajzs alapszolgáltatás"-t amikor semmi ilyen nem lett igényelve?
Nagy öröm, hogy a semmi miatt 500Ft-tal több az előfizetés... -
Keput
csendes tag
válasz
adam1400 #66111 üzenetére
Én már az előző havi díjbekérőt is az Iqprotol kaptam. Engem hívtak hogy akinek korábban a Yettel számlázott mostantól ők fognak, viszont ebben a hónapban most már tőlük sem jött díjbekérő. Időközben a szám tulajdonosa sem az Iqpro már a yettel appban, mint azt előttem is írták. Tehát valami változás történik ott is.
-
trec12
addikt
Fene tudja. Lehet azért mert flottából flottába mentél vagy inkább mert az (új) előfizetés maradt náluk. Csak azért furcsállom mert tudtommal csak lakossági díjcsomagnál csinálnak tört, részarányos számlát. Flottánál, üzletinél minden megkezdett hónapot kifizettetnek hiba mondod fel pl. a számlázási ciklus kezdete utáni napon az egész hónapot perkálhatod. Erre rá is kérdeztem egyszer náluk ezt mondták...
-
Doky1988
senior tag
válasz
robag93 #66061 üzenetére
Hát foggalmam nincs, engem is hívott a Yettel, kb ezt az ajánlatot kaptam:
Tarifa ajánlatod a 20xxxxxxx hívószámhoz*:
Yettel Prime Plus csomag 30% kedvezménnyel, lejárat nélkül
Korlátlan mobilnet
300 perc beszéd
Korlátlan le-/feltöltési sebesség
További perc- és SMS-díj: 40 Ft
10.843 Ft/hó
e-Komfort csomaggal, 24 hónap hűséggel, készülékkelNo most én 11633ftot fizetek a full korlátlanért.
Nem fogadtam el az ajánlatukat, így mivel hűségem van, addig él a volt KÜFös csomagom, ez 2026 január. Aztán hogy mi meg hogy lesz, egyelőre foggalmam nincs. Igazából én full elégedett vagyok a Yettellel, semmi gondom velük. Nem biztos hogy kb 2000ftért átakarok váltani vissza a KÜF-höz és azon belül a Tarr Kft-hez One hálózatra. Ha lejár a hűségem, megpróbálok velük egyezkedni, 6 éve náluk vagyok, hátha adnak valami ajánlatot. Nekem teljesen megfelel a Yettel.
-
miskyg
csendes tag
[link]
ha ekörül lesz az itthoni ára is - best deal (most hálózattól függetlenül mondom) -
adam1400
tag
van olyan iqpros aki eddig a yetteltol kapta a dijbekerot és nem kapta meg?
-
Drughi
addikt
Az ExtraFlottához nincs véletlenül valakinek egy készülék árlistája?
-
MC Pite
veterán
Na ezekkel a feltételekkel már pálya, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- NBA és kosárlabda topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest