- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Tegnap voltam a Yettel-nél, beléptem a KÜF-be. Az ügyintéző kedves volt el mondott mindent és kb 20 perc alatt végzett is. Kicsit később kaptam SMS-t, hogy a számhordozás sikeresen megtörtént és hétfőn lesz az átállás.. Voltam előtte adategyeztetésen a Vodánál, remélem nem lesz gond,számhordozást még nem csináltam, eddig elégedett vagyok az ügyintézéssel.
-
prtudi78
csendes tag
Sziasztok! Korlátlan mobilnet (mint anno IqPro) milyen áron érhető el most szolgaltatókként? Vagy melyik a legolcsóbb? Csak adat...
-
Dracula72
senior tag
Az agyhalott Yettel-nek a korlátlan küf net előfizura 6011Ft-ot kellene számláznia?
-
yanna
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Laca1212
őstag
válasz
cs.zs. #53913 üzenetére
"Simán betehető majd Aktívba ??"
Nem.
Aktív és a többi díjcsomagba (kivéve BUMM) mehetsz új előfizuval (új számod lesz) bármikor és számhordozással is.BUMM-ba csak számhordozással mehetsz, aminek feltétele, hogy Yettelen kívüli szolgáltatótól hordozhatsz, de minimum 6 hónapja a külső szolgáltatónál kell legyél. Vagy "Számhordozás Yettel/Telenor feltöltőkártyáról, amennyiben a kártya legalább fél éve üzemel feltöltőkártyaként a Yettel hálózatán!" Ez az idézet a KÜF-ről van.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Vangelis #53927 üzenetére
A korlátlan net marad, csak Hello Data Start csomagot kivezetik.
Bővebb infó: https://www.yettel.hu/tarifacsomagok-kivezetese -
-
zoli_ak
csendes tag
válasz
Vangelis #53927 üzenetére
Olvass vissza csak tegnap este 19:00-ig, és mindent leírtam már ebben az ügyben :-)
Továbbá a megoldás is úgy tűnik megvan :-)
Azt nézem, hogy gyk minden örökölt tarifát kivezetnek jelenleg:
www.yettel.hu/tarifacsomagok-kivezetese -
zoli_ak
csendes tag
-
zoli_ak
csendes tag
Igen, most beszéltem vele (KÜF), nekem is ezt mondta.
Azt mondja a hivatalos szabály a fél év, viszont szerinte sem a Voda sem a Yeti nem vizsgálja, tehát hordozzak át a Vodához feltöltőre és jövő héten jöhetek vissza hozzájuk Yeti flottába. Persze kérte, hogy ha sikerült szóljak, hogy megerősítsem.
Ha Yeti feltöltőbe mennék előfizetésről, akkor nem mehetnék vissza flottába csak 6 hónap után (azt vizsgálják), és pl BUMM-ba sem.
Megpróbálom a Voda feltöltőt és vissza. Jelzem itt is, ha sikeres lesz.
Köszönöm a segítséget. -
zoli_ak
csendes tag
válasz
mucsgyver70 #53914 üzenetére
Az önmagában nem lenne baj, ha közben flottán belül tudnék tarifát váltani.
Telken most Digi mobilnet van, amit jövő hónapban áttesznek Voda hálózatra, akkor azt is cserélnem kell... Oda megmarad az adatkártya.
Holnap felhívom a KÜF-öt, hogy ezek így működhetnek-e. -
zoli_ak
csendes tag
válasz
mucsgyver70 #53910 üzenetére
Hohó, valóban? Akkor le van tudva a gond.
Mostani számom lemegy Yeti feltöltőkártyára (gondolom azt engedik), aztán azt 6 hónap után be KÜF-höz aktívba, és kész, nem kell hordozni.
Közben pedig kérek ki egy adatkártyát KÜF-től. Ez működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest