- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Szerintetek érdemes TT Core V1 házba beruházni Elite 110 után? Most nagyon elgondolkodtam a cserén, fontos, hogy 2db 3,5"-os hdd-nek legyen hely (ha nem háromnak, akár módosítva is kicsit), de azért 40 fok körül tartsa mindegyik a hőmérsékletet ebben a nagy melegben is.
Nagyon szeretem az Elite 110-et, de nyáron meg vagyok lőve vele nagyon, sőt, ha 1-2 kábel máshogy áll már néha meghülyül a hőmérséklet. Most pl csak bezúztam a fenébe jelleggel és jobb hőmérsékletet produkál, mint mikor minden nagyon tisztán el volt vezetbeSzóval eléggé hajlok a Core V1 felé, más alternatívát nem nagyon láttam (Elite 120-130 kilőve, mert 330 mm-es hossznál kisebbet szeretnék). Sőt, mondhatni 320x320x320 mm-es a max lábakkal meg mindennel, mivel egy Kallax-ba szeretném rakni).
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest