Új hozzászólás Aktív témák

  • fabula

    őstag

    válasz 2thletme2day #42632 üzenetére

    Szerintem is most a legjobb választás a P1S + AMS kombó, az mindent is tud, lidar meg egyéb úri huncutságok nélkül.
    Amikor én vettem a P1P-t, a P1S-ről még csak szó sem volt. Megvettem, bedobozoltam egy Vision házzal és tettem rá egy LED sort meg egy Blink kamerát, megevettem ez AUX ventilátort, az MCU-ra meg nyomtattam egy tartót és rákerült egy csendes SUNON vemtilátor. Később bónuszként ingyen küldtek hozzá egy LED sort, meg egy gyári kamerát, azokat is rászereltem. Azóta is gond nélkül nyomtatok vele mindnet is.
    A P1S tulajdonképpen egy ilyen tuningolt P1P gyárilag és mág kamraszellőzetető ventillátor is van benne ezeken felül. Amitó pedig az 50 EUR akcióban megvettem az ÁMS-t is hozzá, most lett teljes a nyomtatási élmény, így lett teljes az egész nyomtató.
    Ha most vennék, csak is P1S-t az eddigi tapasztalataim alapján, meg a fórumokban leírtak alapján, miszerint az X1C-n sokan kikapcsolják a lidart és manuálisan kalibrálnak (nem bonyolult), mert jobb eredményt ad, meg a spagettiérzékelés sem működik megbízhatóan, ezért azt is ki szikták kapcsolnai, mivel van, hogy leállítja a nyomtatást, pedig nincs spagetti, meg van, hogy nem állítja le és van sok spagetti.
    De hát mindenki arra költi a pénzét, amire csak akarja, ezek csak saját tapasztalatok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák