Új hozzászólás Aktív témák

  • rolii92i

    tag

    válasz CalibRasta #23399 üzenetére

    Hali!
    4 méteres távolságból apelláta nélkül elkél az 55" ezen kár morfondíroznod :D
    Az 55UK6950PLB egy nagyon jó kis középkategóriás LED TV ezen az áron komoly hang technológia feature-el a DTS Virtual X személyében.
    Egyértelműen más ligában játszadozik mind a felsorolt további LG-ket, mind a T kínálatában lévő Pana és Sony TV-ket tekintve.
    Smart része gyors és gördülékeny, nem sok kritikával szokták illetni.
    5 év garancia csak hab a tortán.
    Direct és Edge közötti különbség inkább technológiai,nem ez alapján érdemes TV-t választani.
    LG pl a középkategóriától felfelé az összes készülékét edge leddel látja el addig más gyártók rendszeresen használnak direct ledet is a csúcs modelljeikbe.
    Hogy ne legyen könnyű dolgod találtam még egy versenyzőt a Philipstől amit nem lenne bölcs dolog fél vállról venned ez pedig z 55PUS7503 :)
    Ambilight fényjátéka magáért beszél a TV körül,meg tudja fűszerezni a hangulatot rendesen pláne ha van kivel megélned :D
    Emelett a VA paneljáből adódóan talán estefelé,kevés fény mellett szebb,kontrasztosabb képet adhat mint az LG, annak viszont világosban jöhetnek ki jobban a vibrálóbb színei amellett hogy nem teljesen szemből nézve sincs gyakorlatilag színtorzulás.
    Ezek persze nem komoly különbségek,bárki bármit is mond,bár ha van két azonos áru jelölt akkor érdemes lehet ez alapján is választani.
    Bármelyiket választjátok sztem nem jártok rosszul :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák