Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz r0by #50232 üzenetére

    Ezek szintetikus eredmények. A sebesség pont az a terület, ahol sose volt gondja egyik SU-nak sem, főleg nem az SU800-nak, amin egyébként dupla cache van (DDR3 + SLC). Rendszeresen jelez vissza, aki SU800-at vett, csatolják be a CDM 3×1GB-os teszteredményeket, amik teljesen korrektek sebességügyileg.

    120 gigás méretben eleve mindegyik SSD lassúcskának számít ma már, de ezt bootidőkben, betöltési időkben nem venni észre, inkább csak ha nagy fájlokat másolsz.

    Az UV400, amit kihoznak sokszor jobbnak ebben a tesztben, az csak egy planár TLC-s modell. A Silicon Power S55, meg aztán végképp egy elég noname, nem sokat tudni róla, legbelépőbb kategóriásabb márka. A Samusng 850-es, 860-as, Corsair Neutron XT sorozat persze, hogy gyorsabb, azok már részben vagy egészben felsőkategóriások, ami az árazásban is eléggé kijön. Az Adata SX930 korrekt, de nem egy sebességbajnok, meg drága is, ha lehet egyáltalán kapni, ugyanez a helyzet a KC400-zal, SanDisk X300, X400-zal is. Az SP920 kicsit szintén lassúcska, de nagyon strapabíró darab, eddig hibás darabról nem is tudni, a topikban csak egy probléma volt vele, valakinél egy írási kergekórt kapott folyamat rojtosra írta többszáz TB írással, amitől durván lement a kondíció, vagy lehet rosszul emlékszek, és már használtan így vette, hogy 300 TB fölött járt.

    Esetleg a tesztből ihletve a Corsair Force LE és LS SSD-k képezhetik megfontolás tárgyát, ha kapni valamelyikből olcsón, ami belefér a keretbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák