Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Bodor #39243 üzenetére

    Még mindig gondolkodok, mert Asus P5B-hez lenne, és SATA2 van csak, és torrent is menne, és lehet, hogy néha kihasználnám kapacitását is elég rendesen. 256-osnál úgy tudom, hogy 18GB a 7%, amit hagyni kellene.
    Havi 200-300GB írás lenne a torrent miatt, és menne még youtube, online videó, és csak 4GB ram van, szóval lenne lapozófájl is, és persze jó lenne, ha nem 3-5 évet menne el.

    Nekem csak így érné meg a váltást, mert kellene egy kis extra sebesség és megszabadulnék a HDD morgásától. A kettő együtt is csak épp elég indok, egyébként nem költenék egy 2007-es konfigra 25K-t.

    Eddig az SP920 tűnik a legjobbnak, de lehet, hogy a goodram jobb lenne, ha véletlen lesz holnap, vagy valamelyik pro. Hátha lesz holnap 25K-körül pro szintű.

    Szerk.: Egyébként valaki próbálta már, hogy mit mutat a történet? Mármit piszkálni a gyártót 4 év után, hogy szétment a cucc. Az azért nem olyan egyszerű. Van-e magyar képviselet, hogy történik a dolog, el kell juttatni, vagy küldeni valahova, stb. BP-n lehet, hogy valaki beviszi, mert a szomszédba kell vinni, de vidékről még BP is problémás/költséges lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák