Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz buherka #1736 üzenetére

    Hát egy kicsit körülnézve csak, annyit tudtam tenni, amennyit Te is, hogy beütöd a Flash SSD topik részletes keresőjébe azt, hogy Nforce, és olvasgatsz.
    Fentebb írtam erről, ki kell próbálni, hogy Win7 drivere támogatja-e a TRIM-et.
    Én azt gondolom, hogy az nForce cippel nem az a baj, hogy összeveszik a SF vezérlős SSD-vel. Ebből a szempontból bármilyen SSD jó hozzá. Inkább a TRIM lehet probléma, de szerintem akkor sem kell félni a belassulástól, mert még mindig kiválóan helyettesíti a TRIM-et a Disskeeper program. Minden esetre, a Marvell vezérlős eSata portodra semmiképpen ne dugj SF vezérlős SSD-t. Egy szó, mint száz, szerintem mehet az Ahility, a többi sem lesz jobb nála, de kérdezz rá a Flash SSD topikban is, hátha ott többet megtudsz!
    Üdv

    (#1737) Monyos:

    Tehát az Asynchronous NAND belassul miután használatban van a kapacitás fele, ezzel szemben a Synchronous NAND-nál ilyen nem fordul elő.

    Ez szerintem hülyeség. Ha megy a TRIM, akkor nem szabadna belassulnia az SSD-nek.

    Vertex 4 szerintem is indokolatlanul drága. A tesztekben lehet, hogy domborít, de érzésre nem hiszem, hogy gyorsabb lenne rendszernek használva.

    (#1742) Patice: Látod, nem csak én mondom, hogy jobb egy új rendszert rakni az SSD-re.
    Annyi idő alatt, amíg a migrációval foglalkoztál, már a felével készen lennél....

    (#1745) Csabee: Én a Flash SSD topik hozzászólásai alapján úgy emlékszem, hogy jó esetben tényleg elérhető a + fél óra . LINK. Csak az üzemidő megnövelése miatt szerintem ne vegyél SSD-t, mert nem éri meg, minden más szempontból, ( kivéve a tárhely nagyságát) javaslom, mert eléggé fel tudja gyorsítani a használatot.

    Nincs olyan, hogy legjobb, vagy leggyorsabb SSD. Az egyes hozzászólásban ajánlottak közül, mindegyik azonos felhasználói élményt ad rendszernek használva. Szerintem azokból mazsolázz!

    Vélemény 1.

    Vélemény 2.

Új hozzászólás Aktív témák