Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz BenHans #15493 üzenetére

    "amúgy sem lenne a legjobb játékokhoz"

    Miért nem? SSD-ből játék közben nem profitálsz szinte semmit, a pályabetöltések lesznek csak gyorsabbak.
    Nagyon sokan használják úgy az SSD-t, hogy az oprendszer és minden program rámegy, a játékok meg HDD-re, így általában elég a 120 GB, sőt, arra még azért egy-két játék is felfér.
    Ha mégis 250 GB körüli , 5 év garanciás SSD-re van szükség, akkor nem nagyon fogsz olcsóbbat találni az ajánlottak közül.
    Köztes megoldás lehet, hogy veszel egy MLC-s Kingston KC300-at 47K-ért, ami ugyan 3 év garanciával rendelkezik, de elég jól kell bírnia a strapát.

    (#15495) lipido: SP600 a gyengébb teljesítmény és Jmicron vezérlő miatt nem került bele az ajánlásba, nem úgy mint az SP900 és SX900, szóval a kettő közül inkább a V300! ( Egyébként nem tudom, hogy miért írja oda az Aqua azt, hogy jár hozzá 7mm adapter, mert az ott feltüntetett típusszámhoz "SV300S37A/60G" nem szoktak adni gyárilag. )

    (#15498) dabadab: A tartósság, az egy olyan tulajdonság, amit nem érzékel folyamatosan az ember, viszont évek múlva annak hiányát hirtelen igen...

    "Foleg ugy, hogy a gyartok altal megadott irasi hatarokat hasznalod"
    Ha meg légből kapott, hasra ütött , vagy xtremesystems.org-os adatokat használnék, akkor meg az lenne a baj... :U
    Igen , a gyártók a maguk jól felfogott érdekében tényleg alulbecsülik a valós teherbírást, de a leírt adatok mégis adnak egy fix támpontot, már amelyik gyártó leírja.
    Ahol meg nincs leírva, ott maradok a NAND-ok specifikációinál, és a csíkszélességet is figyelembe veszem valamennyire, mert az is egy körülbelüli támpont.

    (#15501) bogarfx: Egy párszor már leírtuk, hogy nincsen különbség, ha ez nem elég, akkor nézd meg az alább tesztek azon részét, ahol Windows 7 felhasználásról, programok indulásáról van szó, ezek a részek nem szintetikus tesztek!
    LINK 1 LINK 2 LINK 3

Új hozzászólás Aktív témák