Új hozzászólás Aktív témák

  • tha_answer

    őstag

    válasz dkess #90920 üzenetére

    pedig leirtam vilagosan. aki zombuldanak akarja meg a nagyinak szulonek facebookon, es hogy legyen wifi az annak a tudataban h a wifi 100 mega lesz de a tobbi az siman lehet 1000, az eldonti hogy mit akar. nem ertem hogy sikerult kihozni h a 100 mega a kiraly a 100 giganal. pont azt irtam h 100gigas jatekok kivetelevel atlagos usereket nem tudomelkepzelni mire nem eleg a 100 mega. a nas nemhiszem h az atlaguser, i mean tobben vannak konzollal mint nassal sztem.

    ennyi. a nasnak a gbe is keves ha eppen masolgatni van kedvem, valljuk be.

    en ertem hogy a legjobbat ajanljuk. egyet is ertek vele.

    de szet kellene valasztani a power usereket: aki ilyen profi az ugyis vlanra pakolgatja es akkor mar layer3 switch se artana...

    tehat sztem elso: mire akarja hasznalni (nas, torrenthuszar, hft XD, barmi) akkor Neked ezt es ezt ajanljuk, gbe, ketesfelgbe, stb.

    ha o csak netezni, tvzni, akar, zombulni es eleg neki a 100 mega is, es ennek tudataban van es nem zavarja, akkor nemlatom miert gond h figy. ez a router csak 100 megat tud de: 5k huf ac wifivel. tiktokozni a gyereknek ez is boven sok. szamolgass, vesd ossze es dontsd el, es ha jol merted fel az igenyeket akkor konnyen lehet h ez a legkedvezobb szamodra, de ha nasolni akarsz meg ps5re hetente tolteni jatekot akkor fejtsetek el.

    szvsz atlagemberkent es nem poweruserkent nezzunk be a tuzfalunkba es nezzuk meg h 5p nel tobbszor hanyszor volt fullon kihajtva az elmult egy honapban. mint irtad: a nem hasznalt cuccok a legdragabbak. ez ervenyes arra is h nincs kihasznalva. felreertesek vegett: csak gigabit router moge, hha kell a gbe,akkor meglegyen.

    egyebkent az iptvt erdemes full kulon kezelni fizikailag is. szolgaltatoibol tolni a vegcelra, nem a routerunkbol. akkor csinalhatnak barmit, lesz tv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák