Új hozzászólás Aktív témák

  • godjopet

    csendes tag

    Segítséget kérek szépen. Elolvastam a kérdésemhez kapcsolódó részeket az Összefoglalóból, de még mindig túl sok a lehetőség és amúgy is biztosra szeretnék menni.

    Olcsó, megbízható routert szeretnék, elsősorban médiatartalom streamelésére, rácsatlakoztatott külső HDD-ről. Ez lenne a fő feladata, de ez is teljesen hétköznapi kereteken belül. Mellékesen jó lenne, ha - akár kis sebességgel is , de - tudna torrentklienst futtatni. Más elvárásom nincs is a stabil kapcsolaton kívül.

    Részletek: kisebb 60 m2 lakás központi helyén lenne elhelyezve, így a wifi hatótávban egyáltalán nincsenek extra igények. Legfeljebb FHD felbontású filmeket szeretnék streamelni wifi kapcsolaton keresztül, elsősorban tévére. Több tévé csatlakozna a routerhez, de egyidőben legfeljebb egy streamelésre van szükség. Fájlátvitelhez (fotók/videók másolása a HDD-re) megelégszem a ~20 MB/sec, torrent/letöltéshez a <10 MB/sec sebességgel is.
    Játék futtatása nem opció, így a ping sem.
    Legfeljebb két mobiltelefon és egy laptop kapcsolódna egyidőben a hálózatra, az alkalmi streamelésen és nyomtatáson kívül.
    A meglévő internetkapcsolat 300 megabites, de 1 Gigabitesnél gyorsabb egyáltalán nincs is tervben.
    Kihagytam valamit?

    Előre köszönöm a javaslatokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák