Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    Én is beüzemeltem az RT-AC65P-t. Tökéletes! :DD Észre sem veszi a torrenteket és a többi felhasználást. Tényleg bivalyerős a kategóriájában. Laptoppal teszteltem a VPN szerverét PPTP üzemmódban és tökéletesen működik. Mobilnetről teszteltem, de ott karcsú volt a sávszélesség, így majd jövő héten a laptopot meghajtom a cégnél, hogy lássam mit tud valójában a VPN.
    Egy szoftver bugot találtam, hogyha a QoS-t bekapcsolom és a vendéghálózatokon (2,4 és 5GHz-en is) beállítok korlátozást, akkor fullon tekernek a procik. Ha az 5GHz-nél kiveszem a sávszélességkorlátot, a 2,4-nél marad, akkor minden tökéletes. (A legújabb firmware van rajta: 3.0.0.4.382_51599.) Tesztelné esetleg ezt más is? Nagyon nem zavar ha a vendég 5GHz-nél nem tudok sávszél korlátot beállítani, mert csak minden szökőévben kapcsolódik rá valaki, de kíváncsi vagyok, hogy ez egyedi probléma e.
    Ellenben nem találtam olyan opciót, hogy a vendég hálózatot elszigeteljem a belső hálómtól. Az Archer C5-ön van ilyen opció. Vagy ez itt alap? Majd tesztelem.
    A lényeg, hogy a vizes áruházból véve bomba üzlet!
    TeeJay, hálás köszönet a tesztekért! :R Nagyon régóta keresek már egy combos VPN képes routert.

    [ Szerkesztve ]

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák