Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz MPowerPH #69085 üzenetére

    Tavaly mikor gondom volt az Asus router FW-kkel, és utód routert kerestem, megnéztem kb. 150.000-ig mindenféle gyártó eszközét. Nem egy csúcseszköznél panaszkodtak Wifi kliensek eldobására, megmagyarázhatatlan lassulásokra vezetékes kapcsolat esetén is.
    Nálam elsődleges szempont volt az is, hogy a biztonsági frissítéseket mennyi ideig és gyakorisággal kapja meg az eszköz.
    Valamivel korábban volt egy komolyabb sérülékenység, amire az Asus az elterjedtebb modellekre 1 hét alatt ki is adta a javítást tartalmazó FW-t. A Synology másnapra. Ez nálam el is döntötte a kérdést. :DDD
    Nem 1 évre veszek routert, nem cserélgetem ha jól működik, valamint a Digi-féle 1000-es netnél nem lesz otthon jobb egy ideig, mert ugye 1000+ -hoz már az otthoni gigás hálózaton is változtatni kellene, ami azért ma még nem olcsó dolog, szóval így meg tudtam békélni a Syno router árával is.

    Ha szerinted a Netgear naprakészen/ megfelelően reagál a felmerülő problémákra, és e mellett stabil is, plusz ismered a gyártó firmware-ét, azaz biztosan be tudod lakni otthon is a Netgear-t, számodra az is jó választás lehet.

    Mindenképp netes rendeléssel vedd meg, akkor lesz 14 napod indoklás nélkül elállni a vételtől (mint nálam az AC88U-tól), ha valami nem kerek.

    Esetleg Asus RT-AC86U, ami sebességben elveri a Netgear-t? Nem tudom, azt nézted-e, és mi szól ellene és mellette?

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák