Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz dota1 #48645 üzenetére

    az, főként az újabb firmware verziókkal - nekem is ilyen van most, de nem vettem meg azonnal a megjelenést követően, mert a külön hardver által vezérlet 5 GHz megfelelő illesztéséhez kellett várni néhány firmware frissítésre, az első verziókkal csak szidták, de egy ideje teljesen rendben van már a szoftver.
    pont azért ajánlottam ezt, mert a sok wifi ellenoldal esetén megoszlik a külön hardvereken a 2.4 és 5 GHz terhelés, ezért is bírják jobban ezek a technológiásak az átlagnál, illetve ha az egyiken húzós túlterhelés mutatkozik, akkor nem dobja el magát a teljes wifi hálózat, a másik sávval nem lesz különösebb gond - igaz, nem könnyű túlterhelni, ha valóban a soho környezetnek megfelelően van használva.
    a megfelelője linksys téren az ea8350 lenne (hardveresen még is jobb is valamennyivel), de nem látom beszerezhetőnek hazánkban.
    amennyiben feltétlenül linksys kell, úgy megkockáztatható a wrt1900ac/wrt1200ac, de ezek csak egy (bár erős) kétmagos procival dolgoznak.

    Mr Bond 007; pont a kezdeti/régi (2014) firmware verziók idejében írnak problémákat, azóta már nincs ilyen gond, 10 feletti frissítést kapott azóta, folyamatosan javítják a hibákat, részint ezért is preferálom a gyártót.
    sok más gyártó/típus esetén is igaz, hogy a "megfelelő" helyen nézve, sok problémát taglaló hozzászólást találni, ha kellően régi és fogyós a típus, más kérdés, hogy én nem az ilyen oldalakon szoktam nézni az értékeléseket, mert sok belőle a felhasználói hibás...stb. is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák