Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz McDog #16996 üzenetére

    Hogy melyik miért kerül ennyibe, azon szerintem felesleges agyalni, ennyire jön ki az ára, és kész... Lehetne számolgatni, hogy bár az E3000 DualBand-es, de az RT-N16-ban 32MB flash van, és 128MB RAM, aminek x Ft-ra jön ki MB-ja, ezen kívül van külső antennája, de ez hülyeség! Az ár annyi amennyi, tudomásul kell venni, és kész!

    FullHD videó stream-elésre ne nagyon számíts, arra nem routert kell venni, hanem NAS-t! Persze ilyen standard DivX-eket minden további nélkül képes áttolni, szerintem bármelyik. Mondjuk közben akkor nem tölt 2MB/sec-el a torrent!

    A firmware összetételéről ITT találsz egy táblázatot. A mindent tartalmazó verzió, az AIO (All In One), csak 8MB-nál több flash-el rendelkező eszközre megy fel, de amint láthatod, a 8MB alatti kategóriában is van választási lehetőség. Van komplett transmission torrent klienssel, vagy éppen csak transmission webui-val buildelt változat, amihez utólag kell binárisokat adni, de lemondhatsz az NFS Server-ről, vagy éppen a VPN-ről is, hogy beférjen a 8MB-ba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák