Új hozzászólás Aktív témák

  • Prosectura2

    tag

    Sziasztok!

    Mint itt majdnem mindenkinek, nekem is routerre lenne szükségem, és én sem tudom, hogy milyet is vegyek...

    UPC kábeles internettel rendelkezem, Fiber Power 30, 30 mbit elméleti le és 3 mbit elméleti feltöltési sebességgel - szerencsére ezt is kapom :) . Jelenleg két asztali gép között kellene elosztani a netet, amiből az egyiken torrentet futtatnék, a másik átlagos user által lenne használva, üzenetküldő alkalmazások, online videómegosztók adnák ott a forgalom javát. Mindkét gépben az alaplapra integrált hálózati kártya van használatban. Ha lehetséges, szeretném dinamikusan elosztani a sávszélességet, ha az egyik gép nincsen használatban, akkor jöhessenek az adatok a torrentről.
    Jelenleg még csak a telefonom wifi képes, viszont nem tudom kizárni, hogy még ennek az eszköznek az üzemideje alatt a második gép ki lenne váltva egy laptoppal, amelyet nyilván vezeték nélkül szeretnék majd összekapcsolni a routerrel. Viszont ekkor se nagyon változna valószínűleg a felhasználás módja azon a gépen.
    Az ár: sajnos annyira nem tudok válogatni, nyilván a lehető legolcsóbban szeretnék egy megfelelő eszközhöz hozzájutni, de ha nem lesz ilyen eszköz 10e alatt, akkor drágábbat veszek.

    És a kérdés: milyen routerre lesz szükségem?

    Köszönöm

    Prosectura2

Új hozzászólás Aktív témák