Új hozzászólás Aktív témák

  • hegegabi80

    addikt

    TP-Link AX-es routereknél a leírásokban szerepel az OFDMA technológia. Ez gondolom csak a wifi 6-ra igaz, 5-re nem vonatkozik. Vagy nem jól gondolom?
    Csak mert javasoltátok, hogy már ac-s routert ne vegyek csak ax-est. Ami oké, hogy fejlettebb, meg jobb de még nincs wifi 6-os készülék, és előreláthatólag az elkövetkező 1-2 évben még nem is lesz. Nyilván attól még megérheti, mert az erősebb proci jobban kiszolgálja/kiszolgálhatja az 5-ös készülékeket is.
    A MIMO az meg csak az 5-ös wifire vonatkozik, ha nincs feltüntetve a routernél, akkor nem is tudja az egyszerre több kliens kiszolgálást.

    Bocsi a hülye kérdésekért, csak most mélyedtem bele igazán ebbe, és mindenképp kellen egy jó kis router. De nem akarok rá sokat költeni, aprót nézegetem, ezért is kérdezek.

    Természetesen szolgáltatói eszköz után kerülne a router AP módban. Ezt először érdemes külön gépre közvetlen rákötve beállítani és csak utána kerüljön a szolgáltatói eszköz mögé. Vagy mehet egyből be a rendszerbe és utána is be lehet állítani az AP módot?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák