- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Crypto Trade
- Linux kezdőknek
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Mesterséges intelligencia topik
- Zyxel NAS326
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Temerti #32588 üzenetére
Ez a megoldás jó arra, ha végig akarom nézni őket, de elmenteni kár, hogy nem tudja így.
@(#32589) LonGleY: az eredeti kérdésem mi volt? Annyit kérdeztem milyen programmal tudom elforgatni a képet? Az ajánlott programban van rotate funkció, józanésszel nyilván azt próbáltam használni, amit le is írtam korábban, hogy az ikonképet el is forgatta egyből, de amint újra megnyitottam, nem mentette el a dolgot, ami akkor azért volt, mert ez a program konvertálásra való. Mivel eddig nem használtam ilyet, nem is tudtam, mert ha tudom hogy működik, nem kérdezem. Ha nem akarsz segíteni benne, akkor inkább ne válaszolj, minthogy így fellengzősen játsszad itt az agyad..
Nem akarok itt flamet generálni, a kérdésemre kaptam megoldást, köszi mindenkinek.
-
sbazsi
veterán
válasz
Temerti #7893 üzenetére
tehát egy működő gépről szeretnék minden korábban rajta lévő fájl nyomát eltüntetni.
mintha eladnék egy gépet, de nem akarom újratelepíteni.ha az említett progit lefuttatom, majd töredezettség mentesítek, és még egyszer lefuttatom, az lesz a 100%?
vagy a töredezettségmentesítés már felesleges? -
-
kételkedem
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest