-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
peti58 #67772 üzenetére
Szia,
Szerintem a Dell (nekem ilyen van: P2417H) azért szerepel a minőségi monitorok között, mert egyrészt a képe tényleg jó (és itt ez nem azt jelenti, hogy "szebb", mint más monitoroknál, hanem pl. nem folyik ki a szemed.. stb), másrészt, pedig nem csak egy kijelző egy műanyag keretben, hanem az a bizonyos keret is jól el lett találva. Gondolok itt a döntés/forgatás/pivot funkciókra, USB host-ra, csatlakozó kiosztásra/elhelyezésre, magára a keret anyagára... stb.
Szóval ezek így összességében emelik ki szerintem a többi monitor közül. -
GoldhandRent
őstag
válasz
peti58 #67770 üzenetére
Sziasztok!
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a kolléga, és ugyan azt az LG-t néztük ki, csak más méretben
A másik amit néztem, az ez az AOC lenne.
Az AOC jobban bejön, mi a vélemény róla ? Az összefoglalóban említett DELL (III. kategória) monitor nem jön be ,kapni se nagyon, és nem mai darab. Több oldalon is kerestem monitort, és szvsz. az összefoglalóval ellentétben 40+-ért már normálisat is lehet kapni.
Ebben a 40-55k árketegóriában mit javasoltok ?Egy 1070 lenne rákötve
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest