Új hozzászólás Aktív témák

  • kispori

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeptemberben vettem a bestbyteban egy LG 24MP48HQ IPS LED monitort(24"), ami április elején meghibásodott.(tudom hogy a bestbyte nem a legjobb üzlet, de akkoriban nem ismertem még az itcafé-t és nem nagyon néztem utána miket veszek, csak amit a boltban ajánlottak)

    Április elején elromlott. Elvittem garanciális javításra, és ekkor volt utoljára monitorom, ugyanis 7 hét alatt képtelenek voltak elvégezni a garanciális cserét.(írhatnék erről többet, mert már kezdem nagyon felidegesíteni magam rajta, de nem akarok offolni)

    Lényeg a lényeg, a márkaszervíz rájött egy hónap alatt hogy nem tudják megjavítani, szóval kapok egy újat új garanciával. Mivel ez a konkrét típus nincs már az árukészleten, választhatok újat ennek az áráért. Ebben szeretném kérni a segítségeteket, hogy a bestbyteban jelenleg 40-50 ezer között(egy 10-est még hajlandó vagyok pluszban ráfizetni egy jó monitorért) melyik monitort ajánlanátok?

    Szeretnék maradni a 24" képátlónál, Full HD felbontás. Teljesen vegyesen használom gépet, játszok is elég sokat, Netflix, youtube videókat nézek.

    Elméletileg a héten megjön a garanciapapír, és választhatok egyet. Heti akcióban van a Samsung 23,5" C24F390FHU VA paneles, ívelt monitor 52 ezer HUF. Gondolom ez lenne a legjobb választás, de nem tudom hogy akciós terméket is levásárolhatok-e.
    Esetleg BENQ 23,8" GW2480 LED IPS , de van BenQ monitor AMVA+ és VA panellal is, mind 38-43 ezer közötti áron.
    Belinkelhetnék 30 másik monitort is, de a csatlakozókon kívül sok mindenben az adatok alapján nem térnek el. :D
    Tudnátok segíteni választani egyet? Én azt sem tudom, hogy IPS vagy VA panel lenne-e a jobb.

Új hozzászólás Aktív témák