Új hozzászólás Aktív témák

  • megaandrew

    tag

    Sziasztok Srácok!
    Monitort keresek elsősorban játékra, böngészésre, youtube-ozásra és filmnézésre. Eddig az LG 21:9-es monitorait nézegettem 29-es méretben, de magasságra nem sokkal nagyobb, mint a 20-as mostanra színeiben kissé megsárgult LG-m a 34-es meg már nem az én pénztárcámnak van. Ebből adódóan elkezdtem nézni a 16:9-eseket is 27"-től (ennél kisebbet nem nagyon szeretnék, bő 1 méterről nézném, a szemem -1,5-es és a mostani monitoromhoz képest minden előrelépés lenne), de mint égen a csillag...
    IPS paneleset szeretnék, 5ms-nál nem rosszabb válaszidővel, legalább FHD felbontásban, lehetőleg PWM menteset (elég sokat ülök a gép előtt), minél magasabb frissítési frekvenciával. Állítható magasság, hangszóró nem szempont, de ha van rajta USB HUB, jack csatlakozó, displayport, az előny.
    Jelenleg egy ASUS Strix GTX1060-as O6G van a gépben, de a későbbiekben (mivel nem 1-2 évre tervezek monitort venni) akár AMD is kerülhet bele, ezért jó lenne, ha támogatná a freesync-et (g-sync-ről tudom, hogy ebben az árfekvésben esélytelen). A keret 80eFt lenne és minél hamarabb szükségem lenne a tanácsotokra, még mielőtt az asszony meggondolja magát! (tudjátok hogy van ez! :D)
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák