Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz benvolio #75950 üzenetére

    Van problémája, írtunk már róla többször is, keress rá. Legutóbb múlt héten azt hiszem. Nem biztos, hogy téged az zavarni fog, amúgy jó monitor játékra. Vannak itt már tulajok is a topicban is.

    (olyan deja vu-m van, mintha ezt már pont így leírtam volna egyszer :D )

    (#75953) Hobbbyt: Igen pontosan tudom, hogy hova lett szánva és milyen panel került bele. Azért volt elég jó, mert olyan árkategóriában hozta el a ezt a képminőséget, amire azelőtt nem nagyon volt példa, best-buy-nak számított az idejében.

    "Szerintem 100e alatt nem létezik normális monitor, csak megjelenítő."

    Az lehet, hogy te nem ilyen monitorról beszélsz, de mi igen. Megértem hogy neked nagyon fontosak azok a tulajdonságok amit az ilyen, speciális területre szánt monitorok nyújtanak, de most mi nem ilyenekről beszéltünk és az emberek 99%-át pont nem érdekli mennyire alkalmas a monitor professzionális munkára.

    De mindennek semmi köze ahhoz amiről elkezdtük vitatkozni, mégpedig, hogy a magas kontraszt alapvetően szebb képet jelent az emberek 99%-ának és látható a különbség. Ehhez tartom magam továbbra is, még napfénynél is kivehető szerintem. A TV-m VA paneles, a monitorom meg ugye IPS.

    "Talán a betekintési szög miatt tudnád, hogy melyik a VA.. de a színek alapján biztos, hogy nem."

    A magas kontraszt (vagyis amiről szó volt) nem egyenlő a színhelyességgel amire itt utalsz. Lehetnek kis kontrasztnál is rosszak a színek, meg nagynál is jók, a kettő nem feltétlen függ össze. Márpedig én az előbb is a kontrasztról írtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák