Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz sfefe #131322 üzenetére

    Igy IPS-ben mondjuk a legjobbat ami mondjuk kepileg kozelit egy VA-hoz.. ( kontrasztra ertem ).

    Ez szinte lehetetlen :N
    Két panel technológia kontrasztot tekintve teljesen más alapokon nyugszik.
    Egy IPS esetében 80~90%-a 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik a piacon , pár speciális monitor esetében beszélhetünk 1500:1 aránnyal.

    Ellenben VA egy olcsóbb paneles monitor képes 2500:1-re , egy közepes 3000:1-re de könnyedén találunk 4000:1-est is.

    Piac szinte már csak PWM mentes monitorokat alkalmaz es tudsz vásárolni . Ellenben van még pár dolog szemkímélés elérésében .

    Flicker-Free technológia: Az ilyen monitorok általában nem használnak PWM-t (Pulse Width Modulation), így a monitor képernyője nem vibrál, ami csökkenti a szem fáradását és a fejfájás esélyét..

    Blue Light Filter: Ez a funkció csökkenti a monitor képernyőjéről kisugárzott kék fény mennyiségét, amely káros lehet a szemre hosszabb ideig tartó expozíció esetén. A Blue Light Filter csökkenti a szem fáradását, és segít a jobb alvásminőség elérésében is.

    Anti-glare (Fényvisszaverődés gátló) bevonat: A fényvisszaverődés gátló bevonat csökkenti a monitor képernyőjéről kisugárzó fény visszaverődését, ami csökkenti a szem terhelését.

    Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus monitorok lehetővé teszik a magasság és a dőlésszög beállítását, amelyek segítenek a kényelmes és természetes testtartásban, és csökkentik a szem terhelését.

    Automatikus fényerő-szabályzás: Az automatikus fényerő-szabályzó funkció segítségével a monitor a környezeti fényviszonyokhoz igazítja a képernyő fényerejét, ami javítja a láthatoságot és csökkenti a szem terhelését.

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák