Új hozzászólás Aktív témák

  • iszoke

    senior tag

    válasz syIex #129801 üzenetére

    Az én asztalom csak 70cm... egyszerűen nincs helyem ennél nagyobb mélységű bútorhoz. Sajnos ez egy olyan faktor, ami tőlem független, így nem tudok változtatni rajta. :( Az viszont, hogy távirányítóval kéne bekapcsolnom szerintem megszokható lenne, nem ez az egyetlen ilyen elektronika az LG-nél.
    Ami meg a 120 Hz frekvenciát illeti, én hozzászoktam a 60-hoz, mivel sok játékom nem képes, vagy nem ajánlott, hogy efölött menjen, így a 120 is bőven jó lenne. 4K felbontásban amúgy sem várnék eget rengető fps számokat.
    Ami még érdekes ilyen szempontból, az az asztali szoftverek használata. Sajnos a napi használat nálam 50-50 arányban játék és böngészés, hírolvasás, tevékenységek rengeteg statikus tartalommal. Ezt kétféleképpen tudnám kezelni, vagy megtartom a gépemre kötve a mostani monitoromat és váltogatok a kettő között (bár egy 150x70 centis asztalon nem tudom hol lenne hely egy 27 és 42 colos képernyőnek, plusz számítógép), vagy mindent a tévén csinálnék, de felteszem ez nem igazán lenne ajánlatos.

Új hozzászólás Aktív témák