Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirpi

    senior tag

    Sziasztok!
    Jelenleg egy Dell 2407WFP tulaja vagyok, immár majdnem 14 éve. Főbb tulajdonságok: 24", 1920x1200, 60Hz, 4db USB, de pl. HDMI még nincs rajta, csak DVI + D-Sub.
    Ezt a monitort szeretném lecserélni valami modernebbre. Az elsődleges szempontom az lenne, hogy az íróasztalomon a céges laptopomat és az asztali gépemet is rá tudjam dugni és felváltva használni. Viszont ha már rááldozok, szeretnék előrébb is lépni, pl. 1440p, 144Hz, esetleg ha ívelt a kijelző, az se hátrány, valamint méretben is nagyobbat szeretnék. A fő felhasználás egyrészt a játék, filmnézés, böngészés lenne, de ha dolgozom, az IntelliJ fejlesztőkörnyetetet is ezen szeretném futtatni. A játékoknál az FPS nem szempont (konkrétan szédülök tőle).
    Nézegettem, és pl. szimpatikus az AOC CQ32G1, kb. 110 ezer Ft-ért. Olvastam, hogy a ghosting lehet probléma. Mi a véleményetek? Vehetem ezt nyugodt szívvel, vagy van nem sokkal drágábban olyan, ami hasonló paraméterekkel bír és esetleg jobban megéri? Előre is köszi a választ.
    Ja, és NVidia kártyám van (1660 Super), szóval a G-Sync kompatibilitás előnyben.

    [ Szerkesztve ]

    Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Új hozzászólás Aktív témák