Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz CabalX #115972 üzenetére

    koszonom a rovid oszefoglalot, igy most mar tudom, mi az, ami nekem inkabb megfelel, es az a VA panel. foleg net, YT, filmezes es jatek a repertoarom.

    az enyemen is van egy minimalis bleeding (BL3200PT), de egyaltalan nem szamottevo. es sokkal szebbek a feketei, mint a laposom beepitett IPS-enek.
    igazabol most, hogy 8bit + FRC vagy 10bit, szamomra edesmindegy, nem kell maximalisan szinhelyesnek lennie. nem content creator, vago, colorist, kepszerkeszto, stb vagyok.

    konkretan azt az LG monitort neztem. :)) o a masik kivalasztott, eloben sajnos meg nem volt modom megtekinteni, mit tud, tesztekben elegge vegyes az osszkep.

    mindenesetre akkor az Asus-t es az Acer-t szerintem skippelem, bar ok meg tudnak HDR600-at, ami mar nem rossz, de ahogy olvasgatom, "ertelmezheto" HDR az kb a HDR1000-tol van, alatta felesleges, jol latom? ha pedig ezt is felteszem az igenylistara, akkor mar szamottevoen ugrik az arcedula, ami relative olcsobbnak tunik, az nehany az Asus ProArt szeriajabol - ha jol ertelmezem, ezek ilyen NEC/EIZO "light" jellegu professzionalis/szinhelyes(ebb) monitorok, kisebb, de ugyanakkor meg mindig combos arcedulaval, illetve IPS panellal. :(

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák