Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz alpihun #42995 üzenetére
202/203 között nem találtam meg a különbséget, viszont találtam Asha 305/306 modelleket is, ezek még a 300-400 lei-es keretbe pont beleférnek és érintőkijelzősek, tehát elég nagyok az ikonok, könnyen eltalálható. A kettő között annyi különbség van, hogy az Asha 305 2 SIM-et kezel, a 306 csak 1-et, viszont rendelkezik WiFi-vel, ami azért nagy ritkán nem árt ha van. Többet nem tudok.
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #42959 üzenetére
Szép estét az uraknak.
Úgy néz ki hogy a Samsung omnia m lesz a befutó 40.000ft-ér újonnan.
Néztem még mellé a SE Sola illetve Ray telókat de azokat is "átlagosnak" mondanám a maga kategóriájukban és azok 50k-ba kerülnének.
Nokia 700 kilőve habár a design nagyon tetszik.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
alpihun
senior tag
válasz .Szaki. #42993 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Viszont kifelejtettem egy fontos dolgot: nagy a tenyerem, nagyok az ujjaim, meg vastagok, szóval rémálom volna egy ilyen qwerty teló. Fogtam már ilyent a kezembe, de kezelhetetlen számomra, önkéntelenül több gombot nyomok le egyszerre. Tehát vagy hagyományos kivitelezésű vagy érintős (ha használt), de inkább új kéne.
Előbb kellett volna mondanom. De azért kösz.A nokia ashákból van ilyen ilyen is, mit szóltok egy 202/203 -ashoz? Van egyáltalán lényeges különbség a kettő közt? Illetve miért olcsóbb majdnem 2ezerrel a dual simes?
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
MaciG
addikt
PNA-val az a baj, hogy én olyan helyen használnám ahol nem megoldható használat közben töltés, így csak a túra változatok jöhetnek szóba, de abból meg egy normális elég húzós és plusz még telefont is vennem kell.
Azt tudom, hogy kell rá valami fizetős szoftver, de ezzel nincs is baj, csak utána offline legyen, mert külföldön használnám és elég drága lenne úgy ha adatforgalmat generálna. Most egy nokia n97-em van, amiben nekem megfelel a gps vevő, csak maga a telefon szörnyű lassú, meg a kijelző is kicsi, azért váltanék
BANZAII
-
.Szaki.
addikt
válasz alpihun #42992 üzenetére
Szia, én is hasonló igényekkel álltam tavaly telefonvásárlás előtt én akkor a Nokia X2-01-et választottam és nagyon meg vagyok vele elégedve, Számodra annyi kompromisszum lenne, hogy hangosan, de elég rossz minőségűen szól a hangszórója. Mindenesetre én most is vagy ezt, vagy Asha modelleket néznék. Ha jól láttam az X2-01 319.99 Lei (?), de most talán még jobb választásnak tűnik az Asha 200 299,99 Lei-ért. Én ezeket választanám.
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy telefon:
- 20e és 25e közötti ár (erdélyi vagyok, errefelé ez a mérvadó elektronikai áruház, tehát itt olyan 300-400 lej körül, ha valaki benézne), de nem sokban tér el a magyarországi árazástól
- zenehallgatásra kéne, fülhallgató nélkül (lehet hogy veszek idővel miniboxokat hozzá), de fontos hogy beépített hangszóró is szépen és hangosan szóljon (már ha lehet hangosnak nevezni, ne legyen nagyon halk)
- utóbbiból fakadóan legalább 4-8 GB-ig bővíthető legyen
- jöhet használt és új is, nem ragaszkodom semmilyen márkához kialakításhoz (bár ha lehet, ne flip legyen)
- lehessen vele telefonálni meg sms-t írni, de ez alap...
- jó képminőségű kijelző és minél nagyobb (2colnál mindenképp nagyobb)Tehát nyitott vagyok mindenre, eddig csak a nokia ashe családjában nézelődtem, de nincs viszonyítási alapom. Bár az a pár + játék nem rossz.
[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
tolts.hu
őstag
1) Alcatel OT-997D - két mag, két SIM - de sajna nem egy időben kezeli a 2 kártyát.
Hardverapró ár 16GB-al: 63000 Ft.2) Media-Tech MT7003 Imperius
Ami megfogott és az alcatel nem tudja:-Dual SIM-kártya (A készülék két SIM kártya kezelésére alkalmas egy időben, így egyszerre akár két különböző szolgáltató SIM kártyáját is használhatja, telepíthet alkalmazásokat a Google Play áruházból és böngészhet az interneten.)
- 5 "(12,7 cm) HD Super AMOLED érintőképernyő, kapacitív (multitouch)
- 480x800 pixel, 16mln színek
- Nagy Akkumulátor Li-ion 3200mAh
- Webshop ár: 59 032 Ft (46 482 Ft + Áfa)Ti mennyire mernétek ezt javasolni?
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
gar8
tag
válasz quailstorm #42982 üzenetére
Mi az a Jelly Bean?
-
Joaska
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan telefont szeretnék venni ami szinte semmit se tud azon kívűl, hogy bővíthető, mert csak zenehallgatásra kell meg telefonálásra. Az aksija is jól birja és angyon fontos hogy strapabiró legyen és persze olcsó . Köszi a helpet.
-
Derlie
tag
Sziasztok,
Kívánalmaim a következők lennének telefon ügyben:
-max 4"
-IPS kijelző (nexus7-et nyomkodok és nagyon tetszik a kijelzője)
-NFC
-legalább 2 nap akksi
-Wifi, GPS
-ár max 100eFt új, függetlenfontossági sorrendet írtam, méret nagyon fontos, zsebben elférő telefont szeretnék. Köszönöm az ötleteiteket.
-
quailstorm
nagyúr
Szerintem teljesen korrekt. Meg hivatalos bejelentése van a Jelly Bean-re. Én viszont jelenleg Tipo-t vennék, de az a tapasztalatom hogy sokan nem szeretik a Sony designt. A kamera ami gyenga, meg a képernyő csak HVGA. Ez a két legfőbb hátránya, de kb megéri az árát. 3,27colra jó a HVGA, bőven.
-
gar8
tag
A samsung galaxy mini 2-ről mi a véleményetek?
-
.Szaki.
addikt
válasz quailstorm #42978 üzenetére
Szia!
Nem tudom mennyi köze van a Wave 3-nak a régi badásokhoz, nekem az X2 előtt volt egy Wave 723-am, élettartama tekintélyes fél év volt. Frissítések meg már akkor se nagyon voltak badára, ami meg volt az a folyamatos lefagyást eredményezte, de a frissítés nem került fel rá. Ja és ami tudott tönkre ment rajta. Ha van valami hasonlóság a kettő között, akkor én semmiképp nem ajánlanám. -
quailstorm
nagyúr
válasz Drughi #42969 üzenetére
GSM üzleteket nézve gyakorlatilag minden samsung wave elérhető 60k alatt. Gyártói garanciával pedig 70k alatt megkaparintható az legerősebb tag, a wave 3 is. Belle-s Nokiákat pedig helyenként túlárazzák, de az 1,3GHz-es modellek elég erősek most még. Szerintem mindkét platform jobb mint a WP7.
-
punky10
addikt
válasz ricsike81 #42971 üzenetére
Ugy látszik, csak irsz... Pedig néha nem ártana olvasni is...
Irta, hogy nem akar Androidot(az Ő dolga miért...) erre irod, hogy vegyen Androidot, mert "menő"
Rádásul hirdet is egy elado androidos telot, pont egy általad ajánlott Xperiát...42969 Drughi:ha az Android nálad nem játszik, akkor alternativa ugyan a WM - es Nokia, de nézz utána. Az emlitett modellek nem kapják meg a WM8-at,igy az ujabb progikkal lehetnek problémáid.
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
ricsike81
aktív tag
android a menő, hisz sokkal jobb, mert nyiltabb op rendszer és mindent lehet hozzá beszerezni gp is megoldhato androidra ingyen. xperiát javaslom jobb mint a nokia
-
Drughi
addikt
Üdv,
Brutto 60e Ft-ig keresek telefont újonnan, mely:
Min 3,7" képátlójú
Wifi, BT van benne
és lehetőség szerint NEM androidos.Mik a lehetőségeim?
Lumia 610, 710?
Esetleg más?Xiaomi 14T
-
Daniel Alves
őstag
Elég benézni az X2 topikba nem szeretném most tele szemetelni a topikot!
Csak hogy a telefonoknál maradjunk. Most olvasgattam hogy majd csak 2013 Q1 végére valüszínű hogy érkeznek az olcsóbb WM8-as telefonok... na és itt is kérdéses lesz az ár az újdonság miatt mert valószínű hogy nem, lesz olcsó.
Most még képbe jött a SE ray teló Az egyik munkatársamnak pont ilyen van és ez is nagyon bejövős.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
RolXX
tag
válasz Daniel Alves #42966 üzenetére
Ezt már egy csomószor olvastam, főleg iphone tulajoktól, hogy milyen gáz az android, hogy hackelni, meg rootolni kell, az iphone meg "just works".. Pedig az androidot se kell se hackelni, se rootolni. Attól, hogy lehet, még nem muszáj. Ha egy androidos telefon jól van összerakva, akkor az gyári rommal is jó. Én is gyári romot használok és semmi bajom vele. Főleg azok "hackelik", akik pl extrém célzattal csak játékra használják a telefont és a teljesítmény mindennél fontosabb, vagy kifejezetten ebben lelik örömüket, hogy buherálják a készüléküket. De nem értem, hogy miért következik ebből, hogy mindenkinek muszáj hackelni az androidját. Pl attól, mert Tóth István jailbrake-elte az iphone-ját, még nem mondom, hogy az iphone nem jó választás, mert jailbrake-elni kell.
Nem tudom pontosan mi az a dolog, amivel gondod volt az X2-nél. Esetleg ha ezeket leírnád, hogy milyen kényelmetlenségeket szeretnél elkerülni a jövőben, pontosabban tudnánk segíteni, hogy ne "fürödj be" megint
[ Szerkesztve ]
Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
Daniel Alves
őstag
Az igazság az hogy annó a 90.000ft-os X2-vel nagyon befürödtem. Hardver rendben viszont a szoftver az katasztrófális volt. Lehet régimódi vagyok de ha veszek egy telefont az működjön megfelelően. Nem akarom itt hackelni az androidot.
Nekem az ios is tetszik ami az ipaden fut viszont a mostani anyagi keretem 50k ebből pedig ios-t futtató telefont nem fogok venni. 4,4S vagy 5-ösOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
RolXX
tag
Ha az elsődleges és legfontosabb szempont a navigáció, akkor javaslok inkább egy rendes PNA-t, telefon helyett. Valószínűleg olcsóbban megúszod, mint ha telefont vennél. A leggagyibb pna-ba is erősebb GPS vevő van, mint a telefonokban, hiszen a telefonoknál a gps nem elsődleges funkció és a fogyasztás se mindegy.
Ha viszont egy PNA-t veszel, ahhoz kapsz autós szettet, autós töltőt és biztos lehetsz benne, hogy bika gps vételed lesz.De ha mégis telefon kell GPS-ezni... Offline módban egyik telefon se tud navigálni alapból. Akármilyen telefont veszel, mindenképp telepítened kell valamilyen navigációs szoftvert rá, hogy offline is használni tudd. Ezek mind fizetősek, méghozzá nem párszáz forintos tételek. Vagy vannak a hackelt, crackelt változatok, de ahhoz más fórumot kell nézni.
A gps chipeket minőségét illetően szerintem nincsenek drasztikus eltérések(1-2 kivételtől eltekintve), viszont manapság már mindegyik készülékben van. Én a helyedben inkább kinéznék egy szimpatikus modellt, ami árában és tulajdonságaiban tetszetős és konkrétan arra a típusra kérdeznék rá, hogy mik a vele kapcsolatos gps tapasztalatok(mennyire könnyen, vagy nehezen talál műholdat, milyen navigációs szoftverek vannak rá, stb).Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
RolXX
tag
válasz Daniel Alves #42962 üzenetére
Szerintem is érdemes várni. Ha úgy mennek majd a dolgok, ahogy a Microsoft tervezi, akkor a WP8-ra nagyon durván beindul majd az alkalmazás fejlesztés. (kényelmes fejlesztői környezet, könnyen lehet portolni windows 8-ról wp8-ra, de még ios/androidról is wp8-ra)
A WP8-as alkalmazások meg nem feltétlen lesznek kompatibilisek WP7-el, ez csak fordítva igaz. Ehhez még hozzájön, hogy a Nokia is most készül a nagy dobására az új Luminákkal, tehát hardverileg is egy csomó újdonság lesz bemutatva(új kijelző és kamera technológiák, vezeték nélküli töltő, stb).
2 esélyes a dolog, egyelőre még nem tudjuk, hogy mennyire lesz nagy siker az új rendszer az új készülékekkel. Lehet, hogy csalódás lesz, de ha nem, akkor biztos bánkódni fog, aki mostanában ruházott be egy régebbi WP7-esreMondjuk én is kíváncsi vagyok a WP8-ra, de még ha jó is lesz a dolog, akkor is megvárom amíg kiforr ez az új platform. Majd ha már jól be lesz járatva, lesz rá elég sok app, akkor esetleg áttérek. Addig marad az android. Androidon most mindenem megvan, ami kell: kedvenc appjaim, kedvenc játékaim, kedvenc funkcióim. Nem dobnám ezt el valami új, bejáratatlan rendszerért.
Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
punky10
addikt
válasz Daniel Alves #42962 üzenetére
OK, utána már rájöttem, hogy csak egy irásjel maradt el a Nokia után....
Én droidos vagyok, szerintem a Sola nem fog csalodást okozni... A WM8-rol nem mondok semmit, abszolut nem ismerem.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
RolXX
tag
- Symbiant nem ajánlom
- WP7-es telefont se vennék. Mindjárt itt a "forradalmi" WP8, aztán el lesz felejtve a régi rendszer.
- SolaMég ha kíváncsi is vagy a WP7-re, ne a nokia 610-essel fedezd fel. Gyenge a hardvere, kb az x8-hoz lehetne hasonlítani a teljesítményét(konkrétan ugyanaz az adreno 200-as grafikus chip van benne, mint az x8-ban és a cpu órajel se sokkal több).
Sola meg egy más kategória, legalább 2-3 generációval erősebb. Ok, hogy nem akarsz játszani, de azért netezésnél se mindegy, hogy egy 800 mhz-es cpu tölti az oldalt, vagy egy 1ghz dual-core.Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
punky10
addikt
"Nokia 610 android után szívesen kipróbálnám a WM telefont is."
Androidos Nokia...?Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok guruk!
Telefonvásárlás előtt állok.
2 éve vettem egy LG X2 telefont viszont soha többet LG-t most pedig kb 2-3 hónapja ismét egy nokia e52-t használok.
Amiket elvárok tőle hogy nagyon masszív legyen. Ne recsegjen ne ropogjon keltsen minőségi érzetet.
Játszani nem sokat fogok vele arra ott az ipad3.
Inkább közösségi oldalak fb,twitter böngészése a cél illetve az emailek olvasása.Szóval amiket eddig kinéztem magamnak:
Nokia 700 design terén nagyon tetszik eddig habár itt a symbian nem tetszik
Nokia 610 android után szívesen kipróbálnám a WM telefont is.
Sony Sola egyszerűen tetszik csak az android....Valakinek bármilyen tapasztalata ezekkel a mobilokkal kapcsolatban?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
MaciG
addikt
Ti milyen telefont ajánlanátok akkor ha az elsődleges és legfontosabb szempont az ,hogy normális GPS legyen benne, ami offline módban is tud navigálni? Melyik az a telefon ami ebben erős?
BANZAII
-
gar8
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a VIP-PHONE nevü üzlettel ,hogy megízhatóak-e?
-
veterán
Megbízható, lehetőleg nokia telefon, fekete színben, csak hívásra és sms-re? Tehát semmi érintőképernyő, még csak kamera sem kell, csak bírja hosszú ideig az akksija.
Mit ajánlotok?
Tényleg csak ezekre lenne használva, mutter a gps-t úgysem fogja kihasználni
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
gar8
tag
válasz quailstorm #42949 üzenetére
ok, köszönöm a segítséget. jó éjt.
-
gar8
tag
válasz quailstorm #42946 üzenetére
igen sajna nekem is beletellik pár percbe mire jelet kap még most a panel csere után is.
-
gar8
tag
válasz quailstorm #42944 üzenetére
Nokia asha 311-ben van navigáció?
-
quailstorm
nagyúr
Nem tudok minden boltot végigpróbálni, de elég nagynak tűnik. Nem az az aluljárós kisbolt. Majd a többiek megmondják, én bevállalnám.
Nekem viszont a relatíve gyenge GPS antenna a bajom, akár 2-3 percbe is beletelik mire jelt fog. (N95-2 RM320)
A GSMLINE is haverom hülyesége volt, 20kHUF-fal volt olcsóbb, vásárlás után két héttel 3 hétig nem használhatta a telót, majd átírták az IMEI-t és visszadták. -
gar8
tag
válasz quailstorm #42944 üzenetére
mert nekem a c5-tel voltak gondjaim,pont a navi résszel.Most elgutóbb pont a garancia lejárta előtt a teljes főpanelt kellett cserélni.
A VIP-PHONE nevü üzlettel van valami tapasztalatod vagy információd róluk,hogy megízhatóak-e?Itt lehet IMEI probléma? -
quailstorm
nagyúr
Vettem bolti garanciával Nokiát, nem volt szükség hogy érvényesítsem. De boltja válogatja... Nem is a telefon menne tönkre, inkább a szürkeimport letiltott IMEI, ez lehet problémás(pl GSMLINE).
Ha ennyire kérded N95-2, és N900. Nem mai darabok. Symbian^3 navija sokkal jobb. WP7-et nem próbáltam, sőt, bolton kívül még nem találkoztam a rendszerrel. -
gar8
tag
válasz quailstorm #42942 üzenetére
A nokia azért volt szimpi nekem is,mert ők saját maguk adják a progit és folyamatosan frissítik.
neked milyen nokiád van most?
szerinted érdemes úgy vásárolni nokiát,hogy nem gyártói,hanem bolti garancia van hozzá? -
quailstorm
nagyúr
Lövésem sincs, sose jutott eszembe ilyen, és még nem találkoztam vele így külön dobozosan. Én neten venném pl ezt: Sygic aura Tudom hogy drága, de nem egy készülékre szól a licensz, bár nem is végtelenre, szóval 1-2 éven belül nyugodtan cserélhetsz telefont, a navi marad.
Az iGO meg kizárta a vevőit, végfelhasználókhoz nem jut el a termékük...
Egyébként most 2 Nokiám van gyári maps-szel...[ Szerkesztve ]
-
gar8
tag
válasz quailstorm #42940 üzenetére
értem és venni a telefonos boltokban lehet ilyen programot a telóhoz?
-
gar8
tag
válasz quailstorm #42938 üzenetére
offline programot nem lehet letölteni a netről,csak venni lehet?
-
quailstorm
nagyúr
Mára minden droidos telefonba raknak, szóval ez nem kérdés. Szerintem megbízható, panaszok a neten nincsenek, és eddig is jól működtek az Xperiák GPS-ei. Csak majd venned kell valami jóféle offline navi programot, ha nem akarsz mobilnettel navigálni(térképekre gondolok).
-
gar8
tag
válasz quailstorm #42936 üzenetére
És a Tipon is van GPS?Ha igen akkor az megbízható?
-
gar8
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Telefont szeretnék venni,ez lenne az első okos telefonom.
Eddig Nokia c5-t használtam.
Most a következő készülékeket nézegettem:Nokia lumia 710
Nokia Lumia 610
Sony Xperia Tipo
Samsung Galaxy mini 2Amit szeretnék a telefonnal. Filmnézés, esetleg játék, legyen benne navigáció ez nagyon fontos.
A nokiákat nézegettem,amit egyes netes boltokban bolti garanciával adnak jó áron gyári garanciával majdnem a duplájába kerül. Szerintetek szabad-e ilyen készülékeket megvenni?Köszönöm a segítséget.
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Lehetőségem lenne egy Samsung Galaxy S II (új) telefont vásárolni 80E Ft-ért. Samsung Wave-ről váltanék. Terveztem új telefont venni, mert a Bada nagyon elmaradt az ígéreteitől, de nem életbevágó a dolog. Kérdés, érdemes e befektetni a pénzt a Galaxy S II-be? Köszönöm.
-
törölt tag
A telenornál hasonló áron van mindkettő,a Ray aksija sokkal erősebb 2,5-3 napot írnak a tesztek míg a Sola 1 nap de volt hogy 8-10 óra alatt lemerült.Nézegette a képeket amit csináltak a Ray tényleg jobb sőt még a videók is sokkal tisztábbak.A Sola hangra hangosabb de a tesztek már-már torznak írták a basszus miatt,a Ray halkabb de tisztább,a Ray kinézetre jobban bejön viszont a Sola kijelzője egy picit nagyobb. Játékra nem nagyon fogom használni egyiket sem telefonálás ,1-2 netezés egy kis Gps,nehéz dió
-
RolXX
tag
válasz #92239104 #42929 üzenetére
Érdekes összehasonlítás...
Azt tudni kell, hogy a sola hardverileg sokkal erősebb, mint a ray. Ha pl egy újabb 3D játékot raknál fel, nagyon látszana a különbség: a solával valszeg bármilyen játékot gond nélkül tudsz futtatni, míg ray-nél már benne van az akadás, szaggatás, fagyás, stb. De a sebességkülönbség még látszódhat máshol is, pl netezéskor, vagy menük között járkálva. Sőt, ha hosszú távra tervezed a vásárlást, akkor a későbbi szoftverfrissítéseket sokkal jobban fogja bírni a sola. Na meg persze a solára még akkor is fognak új szoftvereket írni, amikor a ray már rég el lesz felejtve.
Másrészről, a sola egy újabb telefon, tehát mindenben újabb technológiákat tartalmaz. Itt van pl a floating-touch, aminek még nincs sok jelentősége, de egyszer lehet, hogy hasznos lesz. Ugyanígy az NFC. Én mindenképp ezt választanám.DE, mint írtad, neked csak telefonálni kell. Ha tényleg nem akarsz soha egy játékot elindítani, akkor elég lesz a Ray teljesítménye is.
Fényképezés területén a Ray jobb mint a Sola. Pontosabban a ray 8 megapixeles, a sola csak 5. Nem csak névlegesen több a megapixel, most néztem egy összehasonlítást és a ray fotói valójában részletgazdagabbak. Bár azt azért vegyük hozzá, hogy mindkettő "csak egy telefon", egyik se éri el a legolcsóbb kompakt digitális fényképező szintjét. Tehát nem arról van szó, hogy a sola sokkal rosszabb, de ha össze kell hasonlítani, mégis a Ray kamerája nyer.
Valószínűleg a Ray-t sokkal olcsóbban megveheted, mint a Solát. De ha a jövőre gondolsz, szerintem a solával jobban jársz, még a kicsit gyengébb kamera ellenére is. Mégis csak modernebb, gyorsabb. Dönteni persze neked kell.
-
törölt tag
Hali,skacok egy tanácsot szeretnék kérni telefont szeretnék venni 2 telón gondolkodom mindkettő Sony csak az egyik régebbi Ray ill. az újabb Sola,leginkább telefonálni kell de néha esetleg ellőnék 1-2 fotót videot melyiket javasoljátok?thx
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Nem látom feltüntetve,és fontos lenne tudni,hogy ez a telefon:
[link]
Gyári garis lehet vagy sem? Szerintem igen,de nem vgayok benne biztos!
Köszönöm szépen előre is! -
Teemu
tag
válasz quailstorm #42919 üzenetére
Köszi a segítséget! Csak a szerviz háttere aggaszt a Huawei-nek. Nem sok jót olvastam róla a neten.
-
boki123
csendes tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni.
Kívánalmaim:
-telefonálni
-zenét hallgatni
-memória bővíthető legyen
-fényképezni
-beszélgetési idő, készenléti idő minél nagyobb legyen
-hagyományos kinézetű
-max. 30-35 ezer körüli pénzem van rá
-nőies legyenKöszönöm a válaszokat!
-
quailstorm
nagyúr
Huawei. A másik kettő annyira a legalja, hogyha stabil, akkor is csak kínlódás, mert lassú, és inkompatibilis mindennel. Ha már ugyanannyi válaszd a legújabbat. OT-990 gyári firmware-je el van rontva, rossz a hatásfoka. Galaxy y stabil, néha paranoiás jelenségeket művel, videózni nem lehet vele dsp driver híján, a kamerája meg a 2005-ös szintet se éri el, színes fényérzékelő. Egyébként elmegy, de hardveresen nagyon ratyi.
A Huawei sem a legjobb MSM7225A-s modell, de erőből lenyomja a másik kettőt. Nomeg jobb kijelző. -
Teemu
tag
Sziasztok
A cég ahol dolgozom felajánlott 3 telefont, de nem tudom, hogy melyiket válasszam. (Mindegyik Telenoros ha ez számít.) Nincsenek nagy igényeim. Zenét hallgatnék rajta, e-mail, az meg általános dolgok. GPS-t nem nagyon használnám. A lényeg, hogy nem akarom folyton szervizbe hordani. Sokáig akarom használni.
Mindegyik 500Ft-ba kerül elöfizuval.
Samsung Galaxy Y
Telenor One Touch C (alias Alcatel one touch 990)
Huawei Ascend YTeszteket olvastam, de nem tudok dönteni.
Köszi a segítséget előre is!
-
-
Bandi8407
tag
Szevasztok!
Azt vettem észre hogy az ajánlások között az xperia P és S ritkán szerepel! Mi az oka ennek? Valóban nem olyan meggyőzőek? Jelenleg telót készülök vásárolni és ezek közt vaciláltam eddig, de most elbizonytalanodtam! Ebben az árkategóriában és tudásban mi az amit ajánlatok?
-
Keksz30
csendes tag
-
-
Keksz30
csendes tag
Sziasztok
Segítséget kérnék vásárláshoz.
A vodánál vagyok régóta és ott is keresnék még 2 éves előfizetésest.
Ami lényegesebb lenne:
-okos legyen(első okosom lenne úgyhogy kezdőknek valót)
-egyszerű kezelhetőség
-jó fényképező(sokszor kell hirtelen gyerek képet csinálni és jó lenne jobb minőségben)
-kisebb netezésre(email,hírek FB...)
-valami jobb aksi ami sokáig bírná
-az ár hát az ugye tarifa függő de kb. közepes csomagot használok most is így azt nem is tudom mennyi lenne
Hát kb. ezek alapján kellene. -
quailstorm
nagyúr
válasz vinikorn #42907 üzenetére
Leghamarabb az N82-vel találkozhatsz ami VGA videót vesz fel. Majd mindjárt jönnek a többiek hogy xy olcsóbb Nokia(C5-03, 5230, X3-02)/nem Nokiával lehet... Igen persze, hangos diafilmet. A Videó szerény véleményem szerint 30FPS-nél kezdődik.
30FPS VGA nincs DSP nélkül, ezekben meg többnyire Qvideo, meg Qdsp van, ami CPU emulálja és software renderelve készíti el az a képet ami a DSP feladata lenne. Ez többnyire 30FPS QVGA, 20FPS CIF, 20FPS VGA-nál TETŐZIK.[ Szerkesztve ]
-
RolXX
tag
válasz Fecogame #42904 üzenetére
Attól függ, ezek szerint akkor neked egyáltalán nem fontos, hogy mondjuk egy facebook bejegyzéshez hozzászólj, vagy ha netán prohardvert olvasgatsz wifin keresztül, akkor telefonról leírd a véleményed. Én már kb 2007 óta netezek okostelefonokkal és rengeteget gépeltem számgombokkal, de most már semmi pénzért nem váltanék vissza érintőképernyőről.
Igaz ezt így nem kötötted ki feltételnek, csak a wifi-ből következtettem.Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
RolXX
tag
válasz quailstorm #42899 üzenetére
Ne haragudj, de az n95 egy őskövület az x8-hoz képest. Nekem mindkettő volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.