Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Evil Snowman #99256 üzenetére

    Én személy szerint geostacionárius pályáról lefosom a kínai, üzbég vagy türkmén gyártókat, az érdekel, ami hardveresen jó + össze van rakva (a filléres összegekből jobbra cserélhető részletek elbagatellizálásával, mert ahogy írtam is; fillérekből jobbra cserélhetők), és igazából a szoftvert is telibekakkantom, ha egyszer be tudom állítani (lásd HTX, a PnP-nél meg nem kell, ugye). :D Egerek terén meg még márkahű sem vagyok. A pad már más tészta

    A R T I S A N
    R
    T
    I
    S
    A
    N
    :))

    , de ott sem elvakult rajongásról van szó.

    Amúgy meg szénakazalban gombostűként kell keresni azokat, akik nem ott székelnek. Gyártás szempontjából meg kb. mindenki onnan jön.

    A Logi és a Razer rendszeresen cincálva van, jó okkal. Főleg az előbbi. Az utóbbi inkább csak akkor, mikor jön a Synapse-áhítat ;] (vagy a négynél több értelmes modell, amiből kettőt aranyárban mérnek, az ötödiket meg gyémántban). És ők is Kínában gyártatnak.

    Az ASUS meg...azok az egerei, amik ajánlottak, jellemzően sokkal jobbak, mint a Logi/Razer. Választék szempontjából vagy összeszerelési minőség/szolgáltatások (lásd hot swap + dedikált szervizfuratok, amik érthetetlen módon kimaradtak a topjuknak számító ROG Harpe Ace-ből) tekintetében mindenképp. A szoftverük meg AIDS, de ez virágnyelven még a hivatalos PH! tesztekbe is belekerül, úgyhogy ahol rájuk fér, ott vannak ekézve. Egyedül a wireless halmazuk nem túl erős, de már ott is van egy-egy adekvát darab a SpeedNOVA-nak hála.

    Ugyanazt csinálod, mint a full PnP/szoftver és az akkumerülés témájánál: túlkombinálod.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák