Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Evil Snowman #98132 üzenetére

    Először is a synapse-al az is bajom, hogy 2 gépen párhuzamosan használva az alkalmazás frissítések során rendszerint elb..rintja a billzet kiosztást, kifejezetten a frissítés miatt. Ilyenkor ha épp mondjuk ebéd idő alatt megcsinálja(amit nem vetem észre mert elugrottam ebédelni), utána akadályozza a munkámat hogy rendesen időbe telik visszaállítani...mert nincs fedélzeti memória az én eszközeimben.
    Tehát az összesített synapse tapasztalatom nem csak egy 2015-ös egéren alapszik.
    Azt valóban nem tudtam hogy a népharagnak engedve, újabban van amibe raknak fedélzeti memóriát.

    Másodszor: a synapse backdoort enged azoknak akik értenek hozzá hogyan használják ki. Most hirtelen csak az egyik ilyen súlyos esetet találtam meg, de több is van:
    [link]
    hasonlóan a welcome screen alatt, anélkül hogy belogolnál a fiókodba, már tudnak matatni a gépeden...

    harmadszor: nekem egy szoftver ne akarja megmondani hogy ha épp beakad akkor elérhetetlenek a beállított értékeim...

    De ha téged tényleg csak az zavar hogy a Alma gépen nem fut a synapse, akkor eleve miért vetetted fel a kérdést? Ha úgy tudod hogy van fedélzeti memória, akkor windows PC-n a synapse-al beállítod a dolgokat aztán átülksz a fullra bekonfigolt egereddel a macintosh elé...problem solved, nem is kell új egér, hiszen imádod a Razert és a formája is tettszik adott egér típusnak.

    negyedszer: az hogy tőzsdén jegyzett cég? Mi a fene...holnap én is csinálok egy "hacker company"-t a tőzsdén, aztán eladok neked egy pendrive-ot és már is meglesz a bizalom? Az hogy a pendriveon ott a zsaroló vírus, az nem számít, hisz "tőzsdén jegyzett " cég adta el neked...
    A samsung is "tőzsdén jegyzett" még is tudja mindenki hogy az összes legyártott memoria csipbe gyárilag beleégeti a backdoort, hogy aki jó pénzt fizet neki azt azon keresztül bárhova beengedik (pl Kínai állambácsi) ahol az Ő ram csipjeiket használják(tudod okostelefonok, VGA-k, SK Hynix modulok Samsung ram csipekkel-van ilyen, processzorok cache-je...etc), mivel már BIOS előtt elindulnak ezek a "kapuk".

    Megnyugtatlak, valszeg nem vagy eléggé fontos hogy a synapse-on keresztüli kémkedés feltűnt volna Neked. :D

    És 5-ös pont: még ha csak keveset is eszik, akkor is minek futtassak + 1 szoftvert? Igen, 32GB ram van a 14 magos procival szerelt gépemben, de vannak azért szintek.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák