Új hozzászólás Aktív témák

  • pohár

    félisten

    sziasztok!

    tegnap este sikeresen megpusztult a 2015 végén vásárolt Razer Abyssus 1800-as egerem görgője, csak pörög a végtelenségig szabadon, de klikkelni még lehet vele szerencsére, így csak kicsi a baj, nem nagy... (ahogy az egérjavítós összefoglalóban olvastam, mindenképp cserélni kell alkatrészt, nem kiakadt a tengely, vagy bármi, ami gyorsan orvosolható volna)

    néztem helyette egy Logi G Pro vezeték nélküli egeret, Alzában, eMagnál most bő 36-ért el is hozható, claw fogással használom az egereket, ezt a darabot is lehet kényelmesen használni így?

    gondolok arra, hogy nehezebb nyomni a gombokat/görgőt a Razerhez viszonyítva, vagy bármi hasonló... és mielőtt megrökönyödnétek, hogy egy 13000Ft-os egér helyett miért egy majdnem 3x annyiba kerülőt néztem: mivel bal kézzel használom az egeret, sok választásom nincs, plusz már akartam egy jobb egeret, ha ez a mostani elhullana

    anno a Razer egérhez bundle-ben jár egy Razer Goliathus Speed egérpad, mennyire ildomos lecserélni új egérnél? vagy majd inkább próba után eldönteni?

    GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

Új hozzászólás Aktív témák