Új hozzászólás Aktív témák

  • M4T4D0R

    tag

    válasz Synthwave #86124 üzenetére

    "de a marketing gépezet és a fanboy site-ok láthatóan elég jól bevégezték a dolgukat nálad."
    "így konkrét gyártón belül maradva is jó eséllyel lehet találni olyan alternatívát, ami ha nem is abszolút tökéletes, de realtíve kevés kompromisszummal jár."

    Ez pont, hogy nem így szokott lenni. Vannak a top márkák, pl SS, Zowie, Razer, Logitech amiknek vannak jó egereik. Attól mert Zowie gyártja még lehet egy hulladék egér. Attól mert Steelseries még nem garancia az, hogy jó terméket kapok a kezemben. Lehet, hogy a 30ezres egereik jók, de lehet, hogy a Zowie már 18ezer Ft ért odaadja ezt. De ez mindennel így van egyébként. Egy név nem garancia arra, hogy a termék jó lesz. Pont ez a hozzáállás a fanatizmus, amikor egy márkát többre tartunk mint a benne lévő hardvert és a munkát amit belefektettek.

    Amikor történik valami, az elején összevisszaság van és idővel kijáródik az út és a tapasztalatból számok lesznek, a számokból pedig bizonyosságok/bizonyítékok. A fizika mint tantárgy is ilyen, tapasztalatól lesznek később a törvények. A víz is arra folyik ahol a legkisebb ellenálás van. Ez igaz itt is.

    Ezek alapján szerintem a fanatizmus inkább rád illik, mint rám.

    "Nem. Régen csak 400 cpi volt, nyilván az terjedt el, és a prók generációváltása közben ezek a berögződések javarészt átöröklődtek, mondhatni, az egyszerű pleb részéről ment a majmolás, ami aztán a kollektív tudatba is beégett."

    Pedig de. :D eDPI nél szerepel a valós érzékenység amit a játékosok használnak. Az átlag profik 800 DPI nél nem használnak többet, mert nincs szükség rá. Minél több helyed van annál pontosabban tudsz célozni. Ez soha nem fog megváltozni. 40 év múlva is így lesz, ha még használunk majd egeret egyáltalán.

    "gépezet és a fanboy site-ok láthatóan elég jól bevégezték a dolgukat nálad."

    Fanboy site ok? Tehát szerinted amit linkeltem az is egy fanboy site. Meg gondolom a 240Hz es monitoroknak sincs értelme a véleményed szerint. Meg annak sem, hogy minél több FPS legyen. :D

    Biztos, hogy sokat tudsz az egerekről ezt nem tagadom, de, ha logikusan végig gondolod ezeket akkor megérted, hogy nincs értelme annak, hogy egy profi játékos rosszabb egeret használjon mint a legjobb. Egyszerűen nem éri meg. A megbízható legjobb és legpontosabb illetve legkényelmesebb egeret fogják választani, mert kvázi ez a szenvedélyük és a munkájuk.

    Gondolod el pl, van egy nagy vállalat ami adattárolással foglalkozik. Ők a legnagyobb vállalat ebben a témában. Tele vannak szervergépekkel. Van egy csomó opció amik közül választhatnak. Egyértelmű, hogy a legjobbat fogják választani számukra(nem a legdrágábbat, hanem a legjobb opciót), mivel versenyképesek szeretnének maradni. És itt a kulcsszó: versenyképesség. Az esportban is az van. A legjobb marad fenn és az fog nyerni. A nyerésből lesz a lóvé. Ahhoz pedig a legjobb eszközök kellenek, hogy lóvé legyen.

    De mondhatok neked autószerelő műhelyeket, a jobb autószerelő műhelyek is a legmegfelelőbb eszközöket fogják alkalmazni, amivel nem haladnak előre, eltörik a szerszám, elnyalja a csavar fejet azzal nem fognak kínlódni...

    De gondolom nem tudlak meggyőzni téged. Bár nem is akarlak egyébként, de lásd nyitottabb szemmel a világot mert nem minden csak a pénzről szól. Vannak akik szenvedélyesen csinálnak dolgokat, mert szeretik.

    Részemről a téma kibeszélve egyébként. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák