Új hozzászólás Aktív témák

  • #16939776

    törölt tag

    válasz Zaied #84717 üzenetére

    Megpróbáltam, 1 cm-t lejjebb mentem de a bal csuklómat ebben a szögben nem tudom relaxált pozícióban tartani, ha a wasd-ra teszem rá az újjaim.

    Az az igazság hogy az üveg(ek) + a flex-re szerelhető tépő-zárás polírozó szivacs ~14000 Ft-volt összesen. A 2db üvegből az egyiknek a rövidebbek széleinél szemre hullámos vált az edzés alatt, már a polir korong is pattogott rajta, persze nem is lett jó a felülete. Pont azért csináltattam kettőt, mert számítottam rá hogy, vagy az egyikben esetleg hiba lesz, vagy én "tolom túl" a polírozást/csiszolást.
    Most, hogy tudom, hogy egy keményebb spongya is elég lehet, kb.: 5000Ft-ra jön ki optimális esetben az egész:

    -4mm-es savmart float üveg
    -sarok lekerekítés
    -élcsiszolás
    -edzés

    A skypad -ahogy én tudom - 2/3x volt homok-fúva/csiszolva "kézzel" és a felületének homogenitását is ellenőrzi a készítője, így abban elvileg nem lehet csalódni.

    #84722 Synthwave: Az az igazság, hogy szövet padon sem palm-ra sem finger-tip-re nem volt meggyőző számomra. Úgy hogy lejjebb van a csuklóm, le tudom tenni az asztalra, tudom plam-ozni, a finger-tip-meg valahogy iszonyat kényelmes lett abban a csukló tartásban, úgy hogy semmi ellenállása nincs a padnak, nem kell a hüvelykujjammal szorítani, csak támaszkodni kell rajta.

    Köszi!

    Pedig a G5 és ez között van átjárás, csak annyira van közel, hogy rángatva tökéletesen ugyan úgy reagál mind a kettő, ezért max. 2 perc volt átszokni, de ha visszamegyek a G5-re, ugyan azzal a beidegződött mozdulattal ugyan oda találok be. :B
    Amiben biztosan hátrányt jelent a G5, az az irányváltások kezelése és a lassú mozgások pontossága.
    Én azt az egeret mechanikailag/elektromosan teljesen rendbe tettem, az nem az az élmény amit a boltban/használt piacon megkaptál a G5-től, tudom, mert vettem azóta még kettőt. Ha tackingelt volna az üveg padon úgy, mint ahogy nekem bútorlapon is tette, nem vettem volna meg másnap a Hati-t.

    Az szándékosan olyan, van még egy a közepén, az egér alatt, és az sincs tökéletesen a közepén. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák